Emma på besök

Nu är vardagen igång igen och det känns faktiskt riktigt skönt tycker vi alla tre. Vi har haft en riktig toppen vecka, som inleddes med att träffa mammorna Evelina och Jessica samt godingarna Ville och Arvid, som vi inte träffat på hela semestern. Det var som ni förstår väldigt kul att ses igen och killarna hade blivit så stora under dessa veckor.

I onsdags kom Emma hit och hon stannande ända till fredag kväll :) Vi hade supermysiga dagar; gick på stan, var på ikea, lunchade, fikade, var ute och drack öl, hade filmkväll, spelade spel och lekte massa med lillprinsen. Har varit jättejättekul att ha dig här, vännen!

 

Emma var en mycket bra lekkompis

 

Just nu njuter vi av den första helgen efter semestern. Då det är Linköpings stadsfest i stan just nu, tillbringades nästan hela gårdagen inne i city. Vi var en sväng på barnens dag och tittade på folk och bilar. Det fanns massor av roliga aktiviteter, men lilleman var ju lite liten i år för att uppskatta allt. Han nöjde sig gott med att titta på allt vimmel. Sedan gick vi in på stan för en lunch på stan med Kristin och Daniel samt lite spel på chokladhjul som tyvärr (?) inte resulterade i någon vinst. På kvällen mötte vi upp med Anna, Z, Kristin och Daniel på stan och tog någon öl innan det var dags för Wilmers första konsertupplevelse, The Ark. Det var väldigt trevligt och bra stämning men det var ganska hög ljudvolym även längst bak, så vi gick hem ganska tidigt...

 

Bus i sängen på lördagsmorgonen

 

Kan själv!

 

Jag och Danne åkte karusell som aldrig tog slut, kändes det som. Kul!

 

Wilmer kämpade hårt för att hålla sig vaken på första konsertbesöket.

 

Nu har lille älsklingen äntligen fått till det och kan ta sig framåt. Istället för att krypa har han valt att "maska" sig fram :) Wilmer är i allafall mycket nöjd med att kunna få tag i alla leksaker runt omkring sig.


Kommentarer
Postat av: Mormor

Snart kommer ni hem till Växjö ! Längtar jättemycket och hoppas på en helkväll med Wilmer.

2010-08-25 @ 23:23:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0