Flyttlass

Nu har första flyttlasset ner till Växjö gått. Lägenheten här i Linköping ser alldels hemsk ut, tom och omysig. Tack vare Albertsson och hans lastbil fick vi med nästan allt vi äger; bord, soffa, stolar, byråer, skåp, 60 kartonger och massa annat. Kvar finns nu bara våra madrasser, köksbordet, varsin stol, och lite småplock. Tur att dammsugaren finns kvar så att Wilmer har någonting att roa sig med :) En vecka kommer vi nog stå ut :)

Nya lägenheten känns bra och vi har kommit iordning lite grann iaf. Tack till Joel, Ida, Jonas, Adelina, Ella, pappa och mamma för att ni gjorde flytten så smidig för oss!

På lördagskvällen var Ida och Joel med hemma hos mamma och pappa och åt och umgicks. Men det blev en ganska tidig kväll eftersom alla var rätt möra.


Glad kille


Wilmer och Lunkan


Wilmer provar den nya pulkan som han fått

Söndagen spenderade jag och Joel i lägenheten bland lådorna medans Wilmer var hemma hos mormor och morfar och busade i snön. På grund av alla snö som föll åkte vi hem tidigt på eftermiddagen för att slippa stressa på vägarna. Wilmer, som hade sovit ordentligt innan hemresan, hade massor med myror i byxorna och tyckte att bilresan var ett mycket dumt påhitt!


Viktigt att borsta tänderna noga när man ätit pepparkaka :)


Pulkpremiär- lite sammanbiten till att börja med


Sen blev det väldigt roligt!


Ute och övar sig att gå i snön

Jaha, då var det alltså dags för sista veckan som linköpingsbo och mammaledig. Det nya livet kommer bli toppen men den här tiden kommer alltid ha en stor plats i våra hjärtan! Grattis till Joel som har den underbaraste tiden i livet framför sig, i 9 månader!!!


Premiärtur i den nya fina fina vagnen. Detta är en present från farmor och farfar som Wilmer öppnade lite i förskott :) Tack!!!

Kommentarer
Postat av: Margareta Skinnars

Hej på er ! jag vet precis hur ni har det så här före en flytt Vi har hoppat lite hit o dit mmellan Örebro - Linköping. Jag hoppas du fortsätter att skriva och berätta om er o Wilmer i erat nya hem, är

så kul och se hur W växer och blir stora killen

många kramar och lycka till i Nässjö gamla Maggan i Brokind

2010-12-06 @ 16:51:07
Postat av: Mormor

Vi ska åka mycket pulka framöver !Det snöar lite varje dag och mer har de lovat Toppen eller hur Wilmer ? Puss och Kram

2010-12-06 @ 16:54:50
Postat av: farmor

Oj, så han växer och står i! Snart får vi äntligen ses. Längtar till dess! /Farmor

2010-12-07 @ 15:27:31
Postat av: Evelina

Sicken sötis som borstar tänderna! Mysigt att du också har fått en pulka Wilmer, du får nog lära Ville hur man åker ute utan att skrika:) Du har ju lite annat att lära Ville också men hur ska det gå till när ni flyttar om tre dagar:( Buäää vad vi blir ledsna då:(

2010-12-08 @ 12:16:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0