En lugn helg

För första gången det här året har vi en helg utan besök och även om vi verkligen älskar att umgås med människor så är det faktikst väldigt skönt att få vara ensamma. Vi har nästan inte gjort någonting så det finns inte så mycket att berätta om. Men vi tänkte i alla fall bjuda på lite bilder på vår lilla guldklimp.


Wilmer i sin fånge-tröja


Wilmer i tights :)

I fredags var vi och storhandlade hela familjen. Det var första gången som Wilmer åkte kundvagn och han satt så fint i sin stol och sov under hela Maxivistelsen. Duktig kille :) På kvällen blev det god mat och gotte framför tv´n. Wilmer fick bestämma vad vi skulle titta på, det blev "Let´s dance"....


Wilmer zappar

Idag har vi varit inne hela dagen för termometern visade -15 c och det kändes lite väl kallt för Wilmers del. Har tittar på skidor, bakat hallongrottor och så har Wilmer badat i badkaret, för första gången, tillsammans med pappa-Joel. Båda grabbarna uppskattade detta väldigt mycket så det var absolut inte sista gången! (Bilder på detta kommer ej läggas ut av privata skäl:))


Ha en fortsatt skön helg! Det ska vi ha :)



Wilmer 1 månad ♥

HEJ!

Idag är vår lillprins 1 månad. Oj vad den här tiden har gått fort. Jag minns fortfarande känslan av att få upp Wilmer på bröstet, precis som om det var igår. Samtidigt känns det som om han alltid här funnits hos oss. Vad gjorde vi innan liksom? Livet har verkligen fått en djupare mening tack vare vår älskade Wilmer och han har fört mig och Joel ännu närmare varandra. Jag är så glad att han är vår! ♥♥♥


Mina fina älsklingar

Dagen till ära har jag idag fått se vad jag tror är Wilmers första leende och det värmde i hela kroppen. Det kan såklart ha varit inbillning men han tittade på mig så länge och hela ansiktet sken upp när munnen log :)

Idag har jag och Wilmer varit på hörseltest på sjukhuset. Vägen dit blev ett riktigt äventyr för när vi kom ner till bilen var den alldeles inskottad och det låg ungefär 15 cm snö över hela bilen. Självklart hade jag ju försökt klä upp mig lite och hade valt lågskor med klack. Blev lite blött ja... Men vi hade tur som fick hjälp av ett annat par som skottade fram sin bil på parkeringen, så Wilmer blev passad av kvinnan i sällskapet medans jag och mannen grävde fram bilen:) Sen gick det iaf jättebra! det var första gången jag körde med Wilmer i bilen så jag var lite nervös för att han skulle skrika hela vägen. Men han sov så gott och vaknade inte förrän en bra stund efter det att vi hade kommit hem. Hörselundersökningen gick också bra, ingen anmärkning på något av öronen. Helt otroligt att man kan kolla hörseln på så små barn!


Wilmer gillar sin bilstol

Ikväll har Joel varit ute och käkat tapas med sina jobbarkompisar. Gänget var här en runda innan och drack fördrink och hälsade på Wilmer. Han fick jättefina presenter också.

Imorgon är det helg igen! Ska bli så mysigt att få Joel för oss själva hela helgen. Har ingenting speciellt planerat så vi ska bara mysa en massa ♥


Lilla hjärtat!

På återseende:)

Ny vecka- nya besök

Godkväll!

Igår blev Wilmer fyra veckor. Usch för att tiden går så fort, men det har definitivt varit de bästa fyra veckorna i våra liv. Vi njuter av varenda sekund! Synd bara att Joel måste jobba i veckorna, men någon måste ju tjäna pengar till alla blöjor som går åt :) och det blir desto mysigare på kvällarna när vi är tillsammans hela lilla familjen. Jag och Wilmer bara myser hela dagarna igenom, blir inte så jättemycket annat gjort, eftersom lilleman inte gärna ligger ensam. Men det brukar bli en promenad i friska luften varje dag iaf :)

Igårkväll kom mina jobbarkompisar hit och fikade och hälsade på lille Wilmer. De hade med sig gott fika, blommor och fina presenter till Wilmer. Det var väldigt trevligt att se dem igen och få höra lite jobbsnack :)
(Klicka på bilderna för att göra dem större)



Idag har vi inte gjort så mycket. Har varit en sväng på stan och handlat lite och Wilmer fick även följa med mig in på gina tricot och inhandla två koftor :) Wilmer har även fått bada i handfatet idag, eftersom han kissade på sig själv när han låg naken på skötbordet och jag vågade inte bada honom i badbaljan utan Joels hjälp :) Det var inte så uppskattat av lillen.


Wilmer efter badet


Söt i sin overall

Ikväll ska vi bara ta de lugnt och njuta av en myskväll bara vi tre!

Ha det bra!

Helg och trevligt besök

Halloj!

Nu är även denna helg förbi. Det är hemskt vad tiden går fort hela tiden, men det är ju så när man har roligt... Helgen har varit full av massa trevligt besök. I fredags eftermiddag kom Wilmers farmor och farfar hit. Det blev en lugn och skön kväll med god mat och mys med lilleman i soffan. Tyvärr blev det ett kort besök den här gången, eftersom farmor och farfar var tvugna att ge sig av mot huvudstaden, på lördagsförmiddagen, där det vankades festligheter. Det var i alla fall väldigt mysigt att ses igen. 


Joel, Wilmer, farfar och farmor

Lördag vid lunchtid kom Johanna-kusin och Andreas hit för att kolla in vårt lilla mästerverk. Vi käkade paj, snackade och hade mycket trevligt.


 Kusinerna och Wilmer



Andreas och Wilmer har samma frisyr :)

Det blev en lugn och stillsam lördagskväll med Robinson och massa gotte. Tyvärr avslutades kvällen med att Wilmer hade ont i magen och för första gången var han helt otröstligt. Vi testade med massage och guppande utan resultat men hittade tillslut ett sätt som släppte på trycket (ska dock inte gå in på detaljer ifall äckelmagade morbror Oskar läser:)).


Liten och söt


fötter :)


gullunge

Idag, söndag, har vi varit nere på stan en sväng. Där fick äntligen köpa ett par jeans i den gamla vanliga storleken :) Sen köpte vi med oss lite gott käk hem. Efter vi ätit passade vi på att städa lägenheten eftersom lillälsklingen sov så gott i sin vagn.

På eftermiddagen kom Kristin, Daniel, Anna och Z hit och käkade semlor. Jammi!


Kicki och Danne


Anna och Z


På återseende!
KRAM!!!


Liten blir större

Idag var det dags för kontroll på BVC igen. Det var första gången som jag och Wilmer gick dit utan pappa-Joel, så jag var riktigt nöjd när vi lyckades med att komma i tid :) Wilmer var pigg och nöjd under hela besöket och allt var så bra så. Nu väger lilleman 4445 g och är 56,5 cm lång. Det verkar som att lillen vill bli en stor kille snabbt :)

 

Sen tog vi en promenad inne i stan och jag köpte en massa nya blommor, så nu kan vi äntligen kasta ut alla ruttna julblommor.


Igår hade vi fikabesök av lille Lucas och hans mamma Mari. Lucas, som är några veckor äldre än Wilmer, är den första bebiskompisen som Wilmer har träffat. Killarna verkade dock inte så jätteintresserade av varann utan ville hellre äta eller sova men trevligt hade vi det i alla fall :)


Wilmer med sin kompis Lucas

På kvällen blev vi bjudna på middag hos Hanna och Jonas. Supergott, lyxigt och trevligt som alltid. Under tiden vi satt och mumsade på maten passade Wilmer på att mumsa på sin tumme. Det var första gången han lyckades suga på tummen och han verkade riktigt nöjd!

Lilla tummen är på väg att slinka in :)


Nu ska vi snart gå och möta upp Joel när han slutar jobba. Vi ska handla mat och gotte inför helgen. Ikväll kommer farmor och farfar och myser med Wilmer. De kommer säkert tycka att han har vuxit jättemycket sen sist :) Imorgon kommer kusse Johanna och hennes Andreas och hälsar på oss. Det kommer bli en bra helg!

Trevlig helg på er!

♥ KRAM!

Besök från Taiwan

Idag har vi varit hemma hela familjen igen- mys! Dagen började med lite sovmorgon eftersom Joel var lite trött efter nystart på jobb och träning igår. Efter frukost, mjölkning och blöjbyten var det dags för promenad och Wilmers första besök på stormarknaden. Han verkade gilla att handla, låg vaken och nöjd i sin vagn hela tiden vi var inne i affären. På hemvägen somnade han iaf gott och sov sedan i vagnen en bra stund.


På eftermiddagen fick vi fint fikabesök av Jonas och Hanna. Jättekul att träffa Jonas, som har varit i Taiwan sedan början av september. Linkan har inte riktigt varit detsamma utan honom.


Jonas och Hanna

Ikväll blir det hemmagjorda hamburgare, handboll och mys! Ha det gott!



Kram från oss

Tre veckor av obeskrivlig lycka

Hej :) och varmt välkomna till familjen Persson-Johanssons blogg!!!


Nu har vi äntligen tagit oss tid att skapa en egen blogg. Tidigare har jag (läs Karin) slaviskt följt en massa bebisbloggar men nu när vi har ett eget litet underverk att skriva om så tyckte vi att det var på tiden att fixa en egen:) Framförallt kommer bloggen att vända sig till nyfikna nära och kära som är intreserade av vad vi ägnar oss åt på dagarna samt hur lille Wilmer växer och utvecklas.


Idag är det precis tre veckor sedan vi fick vara med om det största och lyckligaste ögonblicket i våra liv, då föddes vår son! Wilmer Per Nils Persson ville äntligen titta ut, den 28 december 2009 kl 10.09. 3230 gram lätt och 51 cm lång. Förlossningen gick snabbt och förhållandevis lätt och från den sekund han kom upp på bröstet har han varit otroligt älskad. Han är den mest underbara, vackraste, gosigaste, charmigaste, ja den mest perfekta vi har skådat, och det bästa av allt; han är vår:)

Första bilden på lille Wilmer



Sötisen med sin snuttis


På väg hem från BB

Dagarna sen vi kom hem har bestått av amning, blöjbyten, massa gos och amning (igen) och sen har vi ju haft en massa besök såklart. Här kommer ett kollage på några av besöken. De andra bilderna ligger kvar i kameran.






Lilleplutt växer så det knakar. I fredags när vi var på BVC-kontroll hade han gått upp till 4180 g och var 55,5 cm lång. Det märks att han gillar mat :) Men det är skönt att veta att han får i sig ordentligt och att mjölken är bra!

Idag har Joel jobbat för första gången på över en månad, konstigt! det gick iaf jättebra här hemma, även om vi saknade pappa-Joel en massa. Wilmer har varit jätteduktig och han har varit pigg och glad hela dagen. Det blev en lång promenad i snöblasket och en massa mys. Imorgon är Joel hemma igen för han har en sista pappadag att ta ut. Det ska bli riktigt mysigt!

Hörs snart igen. Nu är vi igång med det här iaf:)

KRAM!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0