Sittvagnspremiär

Vi har till slut insett att vår lille son har blivit större och att liggvagnen nog har gjort sitt. Det känns lite sorgligt men eftersom Wilmer vägrat ligga ner i vagnen när han varit vaken så såg vi ingen anledning till att bråka mer med honom. Sittvagnspremiären blev en succé och Wilmer viftade glatt i vagnen, innan han somnade, trött av alla sinnesintryck. Då var det bara att sänka ner till liggläge, mycket smidigt!


Wilmer i den nya snygga vagnen

Idag har vi haft en mysig förmiddag hemma hos Sanna och Ludvig tillsammans med Evelina, Ville, Jessica och Arvid. Det blev picknick på Ludvigs lekmatt med scones och andra godsaker. Både stora och små njöt av sällskapet. Wilmer fick även testa Luddes hoppgunga, vilket han tyckte var mycket spännande. Så det blir nog till att köpa en sådan till honom :)


Hoppa hoppa hoppa hoppa hoppa...

Ikväll har vi börjat sov-skola med Wilmer för att förhoppningsvis kunna få lite mer sammanhängande sömn alla tre. Det är jättesvårt att inte ta upp honom ur sängen när han gnäller men efter ett antal godnattsånger och pussar så har vår lille skatt för första gången på väldigt länge somnat själv i sin säng. Han har även fått lite ersättning så att han ska stå sig lite bättre. Det kan säkert ta någon vecka men vi inbillar oss att lite striktare rutiner (han börjar bli mogen för det nu) ska ge en bättre nattsömn.

Sov gott :)

Kommentarer
Postat av: farmor

Oj, vilken stor kille han har blivit.Om två veckor

ses vi äntligen!

2010-06-11 @ 09:27:19
Postat av: Johanna & Ante

Wilmer du är verkligen en sötis, vi vill träffa dig snart o busa med dig! puss från johanna o ante

2010-06-12 @ 17:14:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0