Myshelg

Här i Linköping är vi just nu mitt uppe i en riktig myshelg, underbart! Lilleman har precis somnat om igen. Har har nämligen fått en liten ovana att vakna när han sovit någon timme, och är då halvt omöjlig att söva om. Igårkväll hade han fnitterattaker mellan kl 22-00 och blev urilsk när vi försökte lägga ner honom. Ikväll gick det lite smidigare, då han själv somnade om tillsammans med sin vällingflaska.

Det har dock inte bara blivit mys i helgen. Vi har även varit duktiga och packat ner en hel del i lådor, så nu börjar det bli allt tommare i skåpen... Men fortfarande finns det massor kvar att göra :)

I veckan har jag och Wilmer varit på äventyr i Växjö. Wilmer fick åka tåg för första gången i sitt liv, något som gick mycket bra och var otroligt intressant. Wilmer ville helst stå upp i stolen eller gå i gången men tack vare lite majskrokar, babblarna och Max-boken så gick det även att sitta ner ett tag också.


Gullunge på tåget

I Växjö har vi lekt med Ella och Adelina, umgåts mer Lunkan och Joel och myst med mormor. Jag har även varit på intervju, så vi får se vad det blir av det här :) Trots mycket mysiga och trevliga dagar så saknade vi såklart pappan väldigt mycket och ännu värre var det såklart för pappan som inte varit ifrån sin son en enda natt sedan födelsen innan... Men extra kul var det såklart att ses igen när vi kom hem.


Wilmer med sin tjej, Ella


Wilmer får vara med Joel och spela Xbox


Mormor och Wilmer gick till 4H-gården och tittade på alla djuren och Wilmer var alldels överlycklig


Bad blev det också


Efter x antal rundor i trappan tyckte mamman och mormorn att Wilmer kunde hålla sig på nedervåningen

I torsdags efter babysimmet var pappa Joel och hans kompis Stefan på hockey och tittade på LHC-Brynäs. Detta var en Fars dag-present till världens bästa pappor från Wilmer och Ludde. När papporna var och åt hamburgare och drack öl på hockeyn hade mammorna filmmys eftersom pojkarna var så tajmade och snälla och somnade tidigt :) Det blev alltså en mycket lyckad kväll för alla parter :)

Kommentarer
Postat av: Mormor & Morfar

Wilmer är en riktig liten busunge ... fast en väldigt snäll och charmig sådan. Full rulle och nyfiken på allt. Tänk vad mycket spännande det finns att upptäcka här i livet ... trappor, Xbox och SJ:) Puss och kram.

2010-11-21 @ 00:28:51
Postat av: Elin

Lille söte plutt!!!! Du växer o utvecklas som bara den och börjar bli en stor kille du också!!! Vi längtar tills ni flyttat och vi kan ses o busa oftare!!!



Puss och kram till lilla familjen från Elin, Wian och Micce.

2010-11-21 @ 12:27:27
Postat av: Sanna & Ludde

Ja, efter 10 månader ihop är de grymt synkade! :) Tack för en mysig kväll! Tågresan såg kul ut, sötnosen charmade väl hela tåget!



Är jätteglada för er skull att ni kan rota er någon stans men av egoistiska skäl, buhuuu :( fy va vi kommer sakna er!!!

kram på er

Postat av: Sanna & Ludde

Ja, efter 10 månader ihop är de grymt synkade! :) Tack för en mysig kväll! Tågresan såg kul ut, sötnosen charmade väl hela tåget!



Är jätteglada för er skull att ni kan rota er någon stans men av egoistiska skäl, buhuuu :( fy va vi kommer sakna er!!!

kram på er

Postat av: Johanna & Jonas

Vilka mysiga bilder!



Vi håller både tummar och tår för att du ska få jobbet!! =)

2010-11-22 @ 12:01:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0