Kompishelg

I helgen har Wilmer och jag haft kompisar på besök. Våra fina vänner Evelina och Ville har varit här och hälsat på och det var otroligt kul att ses igen. Wilmer och Ville var mycket intresserade av varandra och lekte jättebra utan gråt och bråk. Det kändes som att de upplevde något bekand med varandra :) Vi vuxna har också lekt mycket bra och fått prata ifatt oss en massa. Det gillar vi starkt! Det har blivit mycket lek med barnen, shopping och fika på samarkand, snack, tacos, vin, melodifestival och spelkväll. Jag önskar att vi hade kunnat ses oftare för vi har haft en riktig toppenhelg...


Godingen Ville tyckte att gunghästen var tokrolig


Killarna lekte gärna nära varandra


Matlagning pågår


Tvillingklädda. Så kan det gå om man har mammor med samma smak :)


Fina!



I veckan har vi även hunnit med att träffa kära vännerna Ida och Joel, äntligen!


Rolig stol att sitta i och klättra på

Killarna har även varit på sångstund på bvc och lekt en massa. I fredags kom ett nytt ord ifrån Wilmer, Lampa! Annars säger han mamma, pappa, titta!, där och svarar med mmm som oftast betyder ja. Det är roligt att man kan börja konversera mer och mer med honom :)

Snart kommer mormor och morfar hit på lite söndagsmiddag. Idag blir det porterstek, jammi!


Just nu klättras det överallt

För Wilmer är det mest hemlagat som gäller nu. Burkmatens tid verkar vara förbi och det är jätteskönt nu när han äter det mesta av den mat som vi äter...


Pappas matlåda smakar fint som mellanmål


Fredagsmys, hemgjord pizza

Bröllop i Vadstena

I helgen har Joel och jag varit på bröllop i Vadstena. Våra fina vänner Sanna och Stefan fick varandra och det var en helt fantastisk dag/kväll. För första gången, sedan Wilmer kom till oss, var vi barnfria över en natt och även om vi saknade lillskrutten så var det helt underbart att komma iväg bara vi två. Efter den vackra vigseln väntade en sprudlande fest med god mat, roliga lekar och tal, en massa dans och ett brudpar som bjöd beundransvärt mycket på sig själva! Tack Sanna och Stefan för att vi fick vara med och dela denna dag med er.


Vackra Sanna


Herr och fru Lundqvist


De nygifta

Wilmer var hemma hos mormor och morfar och hade en riktig lyxhelg, uppassad till max och inte tråkigt en enda sekund. Tack snälla för att ni tar så bra hand om vår skatt.


Wilmer i morbror Oskars gamla flygarmössa


Sötaste.. frös gjorde han nog inte :)


Två bad hanns med till wilmers stota förtjusning

Sedan sist har vi tyvärr varit sjuka igen. Jag och Wilmer har haft feberinfluensan. Först var jag hemma från jobben en vecka och samma natt jag blev feberfri var det Wilmers tur att bli sjuk. Nu är det bara seg förkylning kvar men vi hoppas att det är över snart och sen får det vara nog med det här.

Wilmers senaste "move" är baklängesgång. Han har även fått tand nr 12, vilket också kan ha bidragit till den långvariga febern. Dansa och snurra tills man ramlar omkull, är också något som görs mycket.


Skofetisch


Han har blivit en liten vattenälskare igen


Wilmers bus-min


En blivande konstnär?

Tiden går fort när man har roligt. En mysig och härlig helg har sprungit förbi. I fredags slutade jag jobbet efter lunch så då mötte jag upp mina favoritkillar på stan för lite shopping och fika. Det hanns även med ett besök hos frisören innan vi åkte hem, lagade god mat och hade myskväll.

På lördagen fick vi finfrämmande från Linköping. Daniel, Kristin och den fina magen var här och hälsade på. Vi spenderade några timmar på Grand samarkand innan vi åkte hem hit, fikade, spelade spel, lagade mat, drack vin (alt alkoholfri öl), åt god mat, kollade melodifestival och snackade en massa. Otroligt kul att ses igen och nästa gång vi ses är de tre :)


Fina vänner!

Idag har Wilmer visat konstnärlig talang och målat sina två första teckningar. Den ena hänger snart på väggen och den andra överlämnades till mormor och morfar, som vi spenderat dagen tillsammans med. Vi har ätit god söndagsmiddag, varit ute på promenad i det fina vädret och lekt med alla gamla leksaker som mormor rotat fram på vinden från min och morbrors barndom :)


Fint grepp om kritan


Resultatet


Lite morgonbus


På väg till mormor och morfar (klädd i min gamla tröja)


Ute på promenad. Wilmer ville helst gå på motsatt håll än vi andra så efter en stund fick han sitta i vagnen :)


Titt ut!


Han pressar gärna in sig i trånga utrymmen


Ge mig bollen, pappa!


Det finns många sätt att ta sig ner från en soffa..

I helgen har tand nr 11 tittat fram. Wilmer har inte varit jätteglad för mat och haft ganska ont, men nu är den iaf ute. Mindre än hälften av mjölktänderna kvar...

Ha en bra vecka!

RSS 2.0