Skön sommarhelg

Förra veckan gjorde Wilmer sin snabbmatsdebut på Max hamburgerestaurang. Det smakade inget vidare, så efter tre pommes och ett slick på hamburgaren kände sig Wilmer nöjd. Mamman som själv inte är överförtjust i snabb-burgare tyckte inte att det gjorde så värst mycket :)


Provsmakar iaf...


Hoppborgen utanför var desto roligare. Wilmer sprang fram och tillbaka tills vi slet honom skrikandes därifrån.


På lekplatsen med pappa

Helgen har varit fantastiskt härlig, fint väder och ingen stress till någonting. På fredagskvällen var jag och Wilmer och tittade på pappa Joels fotbollsmatch tillsammans med mormor och morfar. Det var go stämning med bengaliska eldar och hejjaramsor från "klacken". Trots detta somande Wilmer gott i vagnen så mamman kunde se nästan hela matchen. Vinst blev det med 3-0!

På lördag morgon packades väskan med leksaker och vi gjorde oss fina för att bege oss till fotografen. Vi skulle ta familjefoto och jag hade höga förväntningar på hur detta skulle bli. Tyvärr blev inte fotograferingen lika smidig som vi hade tänkt oss, då fotografen verkade ganska ovan vid så livliga barn som motiv. Wilmer simmade ur bild innan fotografen hunnit knäppa av kameran och det fick mutas med napp och kaka för att Wilmer skulle sitta still en liten stund iaf. Vi var helt slut när vi gick därifrån 1,5 h senare. Det ska bli mycket intressant att se bilderna, men det blir säkert bra iaf :)

Resten av helgen har vi mest tagit det lugnt men ändå fått mycket fixat här hemma. Vi har målat stolar och storstädat, bakat surdegsbröd och gjort rabarberpaj, sorterat kort från ca ett år tillbaka, bjudit grannarna på fika, busat med mormor och morfar, haft Stina och Sebastian på lite mat och haft en massa hemmamys och bus :) Underbar helg som gärna fått vara ännu längre.


Ute på promenad med vagnen


Blir man trött i benen får man åka en liten stund


Sparkar boll på trädgården


Fika med mormor och morfar


High five, mormor!


Idag har det klipps gräs, båda killarna jobbade hårt :)


Busungen som älskar att vara utomhus!


Var är magen?

Kommentarer
Postat av: Mormor

Även omm fotografen inte hann fånga Wilmer på bild

har ni ju lyckats fota underbara bilder själva !!!

Massa Kramar

2011-05-24 @ 10:06:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0