Karlskrona

I helgen har vi varit på besök hos kära vännerna Jonas och Johanna i Karlskrona. Vi har haft ett mycket mysigt dygn som inleddes med lek på lekplatsen och en tur på stan i det vackra vädret i lördags. Vi år lunch på stan, lekte lite till för att sedan gå hem till lägenheten. Vi provade på att göra egen glass x3, som förövrigt blev gudomligt god; hallon-lakrits-, marianne- och Dooliesglass blev det tillslut. Nu blir det till att skaffa sig en glassmaskin :)

På kvällen åt vi hemgjord pizza, ca 3 kg kräftor (givet hemma hos Widessons), glass och godis. Kan säga att vi var ganska mätta :) Det blev vin, spel och massa tjatter. Oj så trevligt vi hade! Idag var vi lite trötta så vi tog en lugn förmiddag och efter en tur ute i solskenet satte vi oss i bilen hemåt. Tack för allt fina vänner!

Det enda som varit ledsamt i helgen är att Wilmer slagit bort en liten flisa på sin framtand efter en liten krock med gunghästen på lekplatsen. Blir till att ringa tandläkaren imorgon men det blir nog inte så mycket gjort med den saken. Synd tycker vi men det är väl världsligt...

Idag har vi även hunnit med en fika och fotboll med fina Lunkan och Joel. Lunkan som förövrigt hade födelsedag igår, Grattis!!! :)

Ikväll kom mormor och morfar hit en liten stund med en generös leverans från Tyskland, Tack! Wilmer blev överlycklig över detta leksällskap!

Nu liten bilder från Karlskrona innan vi ska mysa ner oss i soffan och ladda för en ny vecka bestående av bl.a Hjärt-och lungräddningskurs, lekbesök av Modigs, upplåtelseavtal för huset och så jobb och förskola såklart...


I lekparken


Tur att vi alla har barnasinnet kvar


Wilmer mumsar på den underbara Marianne-glassen


Goda goda kräftor


Kräftspecialisten


Fina!


En nyduschad Wilmer

Trevligt slut på helgen!

Ute är bäst

Den här veckan har bara flygit förbi med jobb, förskola och utelek. I måndags fick vi träffa efterlängtade "Mossa" igen som varit i USA två veckor. Det var mysigt. Vi har också hunnit med en mysig fm på simhallen, två dater med våra blivande grannar Stina och "Bes" (Seb) samt fikabesök av "Ia" (Ida) :)

Igår var Joel på After Work och då fick jag och Wilmer besök av mormor. Wilmer tyckte att det var så roligt så han sovvägrade och höll ut ända till närmare 22.00. Inte helt okej :) Tröttheten tog dock ut sin rätt idag, då han somnade i sin egen säng redan 19.30. Vi hoppas att han snart vänjer sig vid den nya, fina sängen så vi slipper kriga var eviga kväll :)

Wilmer har blivit en riktig härmapa och säger efter nästan allt vi säger. Mer och mer ord ploppar upp och han blir helt tokig om vi inte förstår vad han menar.




En glad kille på lekplatsen




Har bestigit ett mindre berg


..och sen ska han springa ner. Gång efter gång...


Massa bus hemma hos Stina och Seb


Mormor och Wilmer lekte gubben i lådan


Cyklar på min och Oskars gamla plastcykel :)


På upptäktsfärd i skogen. Vi hittade en koja.


Ute är helt klart bäst


Nappberoende. Just nu är "mapp" är väldigt använt ord, det första han säger när han
vaknar på natten, är ledsen eller bara uttråkad.


Nu blir det filmkväll hemma hos oss. Imorgon far vi till fam. Widesson i Karlskrona. Jihu!
Trevlig helg!!!

Fastnat på bild

Hej!

I tisdags fick jag och Wilmer besök av de fina flickorna Liew. Det blev mycket lek och tjo och vi åt även kvällsmat tillsammans. När tjejerna åkte hem en studn efter Wilmers vanliga sovtid, var han helt färdig. Men roligt hade vi :)

Wilmer, Alicia och Ally hade mys i nya sängen

 

Wilmer har fått nytt favoritglas. Självklart med racerbil på :)

 

Igår var vi och hämtade ut Wilmers pass. Om en knapp månad ligger vi nämligen på Kanarieöarnas playa. Längtar!!!

 

 

Wilmer har inte bara fastnat på passbild. Idag fick vi även hem gruppbilden på Wilmers förskola. Det märks att Wilmer gillar kompisarna på sin avdelning, pekar glatt på kompisarna och kan flera namn.

 

Håller upp sin fina bild som nu sitter på väggen :)

 

Blixten reflekterar men såhär fastnade vår lille prins på bilden.

 

Ikväll har jag varit på föräldramöte på Wilmers förskola. Väldigt roligt och spännande!

 

Imorgon är det heeelg :) Jippie!!


Stor säng

En helg brukar gå alldels för fort. Den här har gått ännu fortare. I fredags var jag på kick-off med jobbet. Ett gäng cowboys hade en kul kväll med "flygtur", linedance, mat, vin, rodeo och dans.


På lördagen var Joel iväg och spelade golf på fm. Jag och Wilmer tog en runda på stan med mormor. Vi hann med lite städning hemma innan Joel stack iväg på medlemsfest med Rejban och jag och Wilmer åkte till hovshaga. Efter tacosmys hos mormor med Lunkan gick jag och Lunk över till henne och drack vin, tittade film och babblade. Vi sov på hovshaga och idag har det färgats hår på mamma/mormor, promenerats i det fina vädret och fixats med Wilmers nya säng. Egentligen är det ingen ny säng utan min gamla som jag sovit många nätter i, men morfar har varit snäll och målat och fixat så nu är den som ny. Så fin är den :)


Testar nya sängen med favoritbilen på lakanet :)


Pappa fick också plats :)


Läser bok

... Wilmer ville dock inte somna i den nya sängen. Nu har han somnat duktigt helt själv flera veckor men den här sängen var visst enklare att rymma från. Vi får nog ge det några dagar helt enkelt...


Den fick bli lite te i soffan istället



Nu sover pysen gott, men i våra sängar :)

Hoppas att ni haft en bra helg!

Sjukstuga

Här har vi varit krassliga alla tre sedan sist. Wilmer har klarat av 3 dagars febern och vi har gjort våra första VAB dagar. Jag knaprar penicillin men nu känns det äntligen som att vi alla tre är piggare än på länge, skönt!

Men vi har hållt igång iaf, hunnit träffa mycket kompisar, gå på kräftskiva, haft Tove, Kristin och Daniel på snabbesök, gått på hockey, Rejban har vunnit fotbollsserien osv... Jobbet rullar på och vår vardag fungerar fint :)


Middag hemma hos Modigs. Ella matar Wilmer med russin :)


Stella m. familj var också där :) Här mumsar barnen klasskaka


Wilmer gillar att mata sin gris, smart :)


När han hittar Wilmer såhär på golvet så förstår man att något inte är som det ska..


Liten sjukling


En piggare kille ska ut och andas lite frisk luft


Förra helgen var det kräftskiva i Rottne hos Stina och Seb


Mannen min


Mycket skoj fest med mycket bus. Wilmer fick mysa hemma med mommo och mossa :)


Snyggo





Pigg och glad igen. På väg till lekplatsen.


Samlar ekollon






Han fyller spannen, häller ut ekollonen på lekställningen och börjar om att samla igen = evighetsprojekt :)


Jobbar lite på pappas mage


Heja Rejban, seriesegrare. Nästa år blir det div 5


Kanelbullens dag! Wilmer vill hellre ha kaka. Han har lärt sig att dricka mjölk på förskolan.

Värt att notera är att Wilmer har lärt sig att räkna.. till tre :)

Hej hopp!

RSS 2.0