En helg i Växjö

I helgen har vi varit i Växjö och hälsat på Wilmers mormor och morfar. I fredags när vi kom käkade vi god middag och sedan kom Lunkan och Joel och spenderade kvällen med oss. Mycket trevligt! :)


Wilmer sov gott i resesängen hos mormor och morfar

På lördagen gick vi en sväng på stan. Mötte även upp Jonas, Adelina och lilla Ella för en lunch. Jättekul att ses igen även om det var lite kort... Vi åkte sedan vidare till Gemla och umgicks med Elin, Micke, Wian, Anna, Alicia och Ally. Barnen hade blivit så stora och det var superkul att få introducera Wilmer i gänget ;) Det bjöds på goa våfflor och majskrokar.

Världens bästa killar


Ally                                       Wilmer hos Alicia


Goe Wian


Mormor, morfar och sovande Wilmer

Söndagen bjöd på underbart väder så vi tog en lång promenad på Hovshaga. Hann även med en liten blixtvisit inne hos Lunkan och Joel innan det var dags för lunch. Sedan var det dags för oss att åka vidare för att träffa prällen inför Wilmers dop. Innan vi vände hemåt igen styrde vi mot Ljungby där vi äntligen fick träffa Hugo, Ville, Sandra och Dennis igen. Det var minsann på tiden! Vi har haft en alldeles underbar helg som har bjudit på en massa roliga saker och goa människor. Tur att vi kommer tillbaka snart igen för helgen gick på tok för fort...


Hugo har blivit stora killen :)


Mammorna har gjort ett bebisbyte

Idag har vårt hem blivit en frisersalong. Sannas syster Adeline har varit här och färgat och klippt mitt hår. Maria från föräldragruppen har också varit här och blivit av med lite hår. Wilmer har skött sig hur bra som helst trots att hans mamma knappt haft tid med honom :)


Söt sötare sötast


Tur att Sanna har två armar


Ny färg, fånigt smile :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0