Bröllop och en tripp till Halmstad

Nu är vi åter tillbaka till Linköping igen efter att ha varit hemifrån i 2 veckor. Sedan vi kom hem i söndags har vi mest tagit det lugnt, tvättat och fixat men också hunnit med att träffa Sanna, Stefan och Ludde samt köpa ny bilbarnstol till Wilmer, som nu är monterad i bilen :) Hoppas nu att han kommer gilla den lika mycket som han gillade babyskyddet. Imorgon går bilen norrut. Första stopp blir hos morbror Oskar i Stockholm där vi stannar till torsdag. Sedan bär det av till farmor, farfar, faster och farbror!

Sen sist har vi haft en massa skoj för oss. Vi har fått vara med när Jonatan och Anna sa JA till varandra och bytte namn till Öhman. Det var en vacker tillställning följt av en hejdundrans fest som varade långt förbi läggdags för oss småbarnsföräldrar. Wilmer fick vara hemma hos mormor och morfar hela dagen och halva natten och det hade gått hur bra som helst. Han hade ätit bra, lekt, badat och somnade fint när det var läggdags. När vi kom hem låg han mellan mormor och morfar och sussade sött :)


Bröllopsfina


Det vackra brudparet


Joel med bordsdam nr 1


och med bordsdam nr 2


Jag med mina bordsherrar


Smarrig bröllopstårta

Sedan åkte vi en vända till Halmstad med Jonas, Adelina och Ella, där vi hade 4 underbara dagar. Vi hann med en hel massa saker bland annat en tripp till Ullared, eftersom Joel och Jonas hade tjatat så dant ;) Där var vi inte direkt ensamma men vi lyckades ändå tränga oss runt och lyckades shoppa en del iaf. Dagens höjdpunkt (enligt mig) var när jag och Adelina sprang ihop med Morgan. Jag var lite halvpinsam och fick med honom på kort tillsammans med Adelina. Det roliga var att även Expressen fångade detta ögonblick och fotade de också. Under Halmstadresan hann vi även med en hel del bad, både i havet och i pool, två minigolfrundor, shopping på stan, en massa spelande och good mat!


Wilmer och Ella leker


Wilmer på Ge-Kås


Adelina och Morgan.. Hahha


Joel får barnvakta under golfrundan


Havsbad


Snygg i rött skägg :/


Wilmer gillar bollar




Bad igen


Hahah, här var det trångt


Jonas blev tvungen att trycka i sig kioskens största glass direkt efter en stor pizzamiddag. Han sa innan middagen att han ville ha glass till efterrätt men ändrade sig eftersom vi blev så mätta. När han sedan började tveka på om han skulle orka så erbjöd vi honom att köpa en åt honom om han åt upp den. Jonas trodde att vi skojade så han sa Ja till erbjudandet :) haha.. Vi är sjukt impade över han han lyckades klämma ner nästan hela men sedan var han sjukligt mätt... :)

Åter i Växjö hade Joel A 25 års fest som var grymt lyckad. Det var kul att träffa hela gamla växjögänget på en och samma gång. Wilmer var även denna gång i tryggt förvar hemma hos mormor och morfar...


Wilmer fick träffa sin sysslingar


Gåträning


Sötaste!


Promenad igen. Wilmer och morfar har matchat!

Idag ålade sig Wilmer framåt för första gången :) HAn har gjort försök till att åla och krypa ett tag nu men har inte lyckats få med sig överkroppen, men nu verkar det alltså vara på gång :)

Ha fortsatt skönt i värmen!


Semester i Växjö

Just nu är vi hemma hos mina kära föräldrar i Växjö! Här har vi det riktigt gott och Wilmer skäms bort ordentligt på alla möjliga vis. I veckan har det blivit en hel del bad. Wilmer har badat både i balja, pool och i sjön. Vi har varit iväg två dagar nere på Österlen med mamma och pappa och haft det riktigt härligt med sol, bad, shopping, god mat och underbart vackra landskap. Vi hälsade även på min faster Tinna och Kent och så var vi och snuffade lite på Wilmers nya lilla syssling Hugo och hans föräldrar (fast dom snuffade vi inte på :))



Bada är livet när det är varmt...


Såhär skrynkliga fötter får man när man badat länge...


Glad nakenfis




Plask!


Gungar i sin gunga


Promenad på pappas axlar


Underbart god mat på hamnkrogen i Skillinge


Det var bara 14 grader i havet så vi fick bada i poolen istället



Wilmer fick sitta i en häftig stol hos Tinna


Hos tok-Kent

Vi har även hunnit träffa lite goda vänner. Igår träffade jag Lunkan, Elin, Anna och barnen. Vi var nere vid sjön och badade och grillade och hade jättemysigt. På kvällen var vi hemma hos tant Lunkan och farbror Joel och åt god mat och spelade spel. Vi har även hunnit träffa Jonas, Adelina och Ella lite, men det blir mer av det varan nästa vecka när vi ska åka till Halmstad tillsammans :)





Mumsig middag hos Ida och Joel


Wilmer var mycket nöjd när han hittade en lime

Joel och pappa har spelat två rundor golf med varsin seger så de är också mycket nöjda.

Sedan vi kom ner till Växjö har det börjat gå jättebra med Wilmers mat. Nu äter han både gröt, burkmat, fruktpuré och välling varje dag mellan gångerna han ammar. Det lustiga är att han nästan äter lika mycket av mig som innan men han är väl törstig i hettan... Nu är även tand nummer 3 på väg upp, i överkäken så det blir nog lagom att sluta amma efter sommaren ;) Annars blir det ajaj!


En kladdig Wilmer visar upp sina fina blåa ögon


Vatten i pipmugg är gott

Imorgon ska jag och Joel gå på Jonatan och Annas bröllop och Wilmer ska stanna hemma hos mormor och morfar. Wilmer kommer ha det hur bra som helst men det blir nog värre för mig, som bara varit ifrån honom 2 timmar i taget tidigare. Kul som attan ska det bli iaf!

Fortsätt ha det gott i värmen, för det ska vi ha!!!


Sjuk, sjuk, sjuk men nu SEMESTER!!!

Här har vi haft sjukstuga hela veckan.. Det har inte varit kul alls.. Joel fick feber i måndags kväll och i samma veva började Wilmer bli förkyld och gnällig. Sedan har killarna haft feber från och till hela veckan och varit allmänt nere och hängiga, så vi har mest suttit inne och svettats i värmen. Nu verkar det äntlgen ha gett med sig för båda två så vi håller tummarna för att det ska förbli så. Nu har Joels semester börjat så nu väntar 5 veckors ledighet tillsammans. Känns helt underbart!

Det har som sagt inte hänt särskilt mycket i veckan så jag tänkte bara lägga in några bilder på skrutten från veckan..


Lilleman har fått sina första skor




Banka på keyboarden är spännande


Nått får man ju roa sig med när man är hemma...


Skön sovstil :)


Joel blev besviken att jag"glömde" lägga upp hans igelkottbild i förra inlägget,
så här kommer den nu...

Imorgon far vi till Växjö, där vi ska spendera nästkommande två veckor. Vi ska hälsa på mormor och morfar, träffa goa vänner, gå på bröllop, åka på lite småutflykter,spela golf, bada, åka till stuga i Halmstad med fam Modig, gå på 25 års kalajs och en massa mer. Ska bli toppen! Ha det gott så uppdaterar vi mer snart!

Kram!

Första doppet

Tack vare det vackra vädret som bjudits i helgen har Wilmer för första gången fått bada på riktigt i en sjö. För att skydda barnen mot solen så gott som möjligt, så åkt jag och Sanna till Babyland i Norrköping, där soltält och soldräkt inhandlades...

Igår var vi vid Hultsjön tillsammans med Kristin och Daniel och hade en riktig skön dag. Det var varmt och sjönt i sjön så även Wilmer fick sig ett litet dopp. Han tyckte det var lite kallt först men sen var det ganska kul :) På kvällen kom Kristin och Daniel hem till oss och tittade fotboll och åt tacos.

Gänget har det gott i solen

..och Wilmer i skuggan

 

Visar upp sin snygga baddräkt

Bad och bus

 

Idag har vi varit i Varamon och badat tillsammans med Sanna, Stefan och Ludde samt delar av Sannas familj. Vi har haft en härlig heldag och vattnet var faktiskt ganska varmt även fast det var Vättern vi badade i...

Grabbarna i lika fina dräkter

I veckan som var har vi ägnat oss åt en hel del parkhäng i skuggan. Lek, picknick och en massa prat har det blivit. Då är livet som mammaledig riktigt underbart!

Ludvig och Wilmer är riktigt intresserade av varandra men man får se upp så att de inte gör illa varandra. Här har de likadana kläder :)

 

Wilmer tokar sig i vagnen

 

Wilmer gillar starkt sin halvårspresent från farmor och farfar, men det är inte

lätt att få med honom på bild när han studsar upp och ner.

 

I fredags var vi hemma hos familjen Ludde och grillade och hade det allmänt trevligt. Småkillarna sov gott och föräldrarna roade sig :)

 

Mor och son

 

Pick-nick med Joels jobbarkompisar + respektive i onsdags kväll

 

När man har två små bissingar är det viktigt att hålla dem rena :)

 

 


RSS 2.0