Farmor och farfar

Den här helgen var Wilmers farmor och farfar här. Vi hade toppendagar och hann med hur mycket skoj som helst. Det blev en tur på stan med en hel del shopping, bowling, god mat på indisk resturang, spelkväll, promenad, fika och såklart en massa lek och mys med Wilmer. Tack för mysiga dagar och för Wilmers fina presenter!


Farmor läser bok


Gott käk på Yogi. Wilmer slog matrekord och tryckte i sig en hel burk Biff stoganoff (en ökning med nästan 100% mot vad han brukar äta). Här äter han kex till efterrätt..


En trött kille får välling av farfar

När farmor och farfar startade sin resa norrut på söndagen, gick vi vidare till Hanna och Jonas, där det bjöds på god lunch. Kantarellsoppa, mums! Det var mysigt att ses igen, tyvärr dröjer det lite för länge mellan gångerna..

Förra onsdagen var vi på barnvaktsbio tillsammans med kompisarna Sanna och Ludde, Evelina och Ville, Hanna och Ella, Linda och Max. Det var väldigt mysigt, men en film på 2 h och 20 min var nog lite i längsta laget för knoddisarna. Wilmer sov sista timman men innan dess blev det lite kryp mellan fåtöljerna och lek på golvet. Jag skulle nog inte kunna återberätta filmer, som ni förstår, men det gör inget för det var trevligt i alla fall.

Wilmer har även hunnit busa lite extra med kompisen Ludde. Nu har killarna umgåtts så pass mycket att deras mat- och sovklockor har tajmats ihop. Skönt, tycker morsorna!


Lite mys i Luddes säng


Hoppa i sängen är dunderkul


Titt ut!

Idag har jag och Evelina haft med oss grabbarna på en marknadsundersökning för fetaost. I ca 1 h fick vi sitta och smaka på ost samt svara på en massa frågor. Hade kanske varit lite lättare om killarna sovit och låtit bli att bajsa, men ändå lättförtjänta 200 kr. Efterråt mötte vi upp Sanna och Ludde för att shoppa upp dessa pengar + lite till :)


Wilmer sov sött i sin nya åkpåse under hela shoppingturen :)

Kommentarer
Postat av: farmor

Jättemycket tack för en trevlig Linköpingshelg!

farmor och farfar

2010-10-12 @ 08:33:57
Postat av: Sanna & Ludde

Hahaha vilka fina bilder, den där de hoppar i sängen är det ju nästan förstoringsvarning på :) synd bara att ludde hade på sig den outfit;en :) du vet ju va jag tycker...

Fina bilder och ROLIGA dagar!

kramar från Ludde och päron


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0