Mormor på simskola

I onsdags kväll fick vi besök utav mormor, som hade tagit ledigt från jobbet för att komma hit och busa och mysa med oss. Wilmer var i extas hela kvällen och somnade inte förrän kl 22. På torsdagen blev det en runda på stan innan det var dags för babysim. Den här gången fick pappa Joel vara fotograf så att mormor också kunde vara med och plaska :) Fredagsförmiddagen spenderades på IKEA fram till Joel fick helg och bilen tog oss alla fyra ner till småland.


Mormor och Wilmer busar


På babysim


Svårt att få bra bilder när vattnet speglar sig, men ni ser lite iaf


Mormor hade med sig så mycket paket från henne och morfar så det blev rena rama julafton


Snygg frilla

Fredagkvällen blev det en massa mys med morfar och sen sänggång igen :) Vi tittade på Idol och åt god mat. På lördagen fick vi äntligen se vårt kommande hem. Det kändes jättebra direkt och allting var verkligen jättefint :) På lördagkvällen var jag hemma hos världens bästa Ida Lunkan och firade hennes 25 års dag. Underbart med en riktig tjejfest med hela gamla gänget och vi hade verkligen en riktig toppenkväll!


Wilmer redo för promenad med mormor och morfar


Helgens roligaste enligt Wilmer var att klättra i mormor och morfars trappa. Han tog sig upp själv flera gånger och var mycket nöjd. Givetvis fick någon gå bakom och passa hela tiden.

På söndagen åkte vi vidare till Ljungby, där vi åt lunch och umgicks med Sandra, Dennis, Hugo och Ville. Det var jättekul att ses igen och grabbarna hade blivit så stora :)

Idag har vi varit hos Jenny och Jacob i föräldragruppen och ätit lunch och fikat. Dock blev vi en timma sena eftersom vi först missade bussen och när vi tillslut kom fram hade Sanna glömt sin mobil på bussen så vi fick vänta 20 min på att den skulle komma tillbaka igen:) Tack Sanna för en mycket underhållande och kaotisk dag! :)


Stackars katt. Wilmer jagade den så fort han såg den..


Ikväll blev det pannkakspremiär. Defintivt inte sista gången för det var mycket "mmm"


Igår var vi på BVC på 10 månaderskontroll. Nu väger lillplutt 9825 g (nästan ett kilo i ökning) och är 75,5 cm lång, så han följer sig egen kurva fint. Skönt att se att han får i sig tillräckligt även nu när han har börjat röra mer på sig. Vi fick även träffa en doktor som konstaterade att han är perfekt! Det var nästan lite sorgligt att säga hejdå till vår gulliga bvcsköterska. Nästa besök blir i Växjö :)

Tänkte bara lägga upp lite bilder från förra veckan...


Wilmer var och lekte hemma hos Greta en hel dag och hade väldigt roligt.


Vi var även i Norrköping en dag och hälsade på Arvid och Jessica. Här håller Arvid och Wilmer varandra i handen :)


Hanna, Ella och Ville var också med :)


Kommentarer
Postat av: Mormor

Tack för toppendagar med mycket bus och plask ! Det blev tomt och tyst när ni åkte.Jag längtar redan efter att busa med dig snart igen!! Pussar och Kramar

2010-10-26 @ 21:56:31
Postat av: Sanna & Ludde

Hmmm ja, virrigare dag än "bussdagen" har vi nog inte haft :) d va snällt att du inte skrev att jag fick oss att missa bussen också i alla fall eller hon stackars tjejen som vi tokvinkade till :)! Trevlig kväll kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0