9 månader

Igår blev Wilmer 9 månader, vilket innebar att han varit utanför magen lika länga som inuti :) Hur är det möjligt att tiden kan gå så fort... :) Dagen firades med lite presentöppning och en mysig dag med föräldragruppen hemma hos Sanna och Ludde. På kvällen kom Kristin hir medan Joel och Daniel spelade badminton och därefter käkade vi lite kvällis och tittade idol tillsammans.

Idag har vi varit ute hos Hanna och Ella i Tallboda. De andra mammorna och barnen ar också där. Det var fullt ös på alla småttisar och vi hade en mycket trevlig eftermiddag :)


Jag lyckas få alla barn, utan mitt eget, att titta fint i kameran när jag fånar mig :)


Kul att åka buss

I helgen var vi hemma och mest bara myste. Lördagskvällen spenderades hemma hos Kristin och Daniel med god mat, spel och massa snack. Det blev även lite shopping till Wilmer inför hösten. En varm och gosig åkpåse till vagnen, lite leksaker och annat smått och gott. Halva söndagen gick åt till att svara i telefon, då vi lagt ut min gamla cykel på blocket, vilket resulterade i inte mindre än 50 samtal och 700 kr (för en cykel som nästan bara rullar i nerförsbacke...) Detta gav oss mersmak så samma dag såldes även en gitarr och en tv :)


Nu ställer han sig upp mot allt och inget


Undrar vem det är som välter alla stolar här hemma?


Det är alltid lika roligt när pappa snor nappen


Fick prova på att dricka i sugrör. Var inte mycket han fick i sig men spännande iaf...

Mer uppdatering kommer inom kort...

Bus och skoj

I helgen har vi haft besök av Wilmers faster Kristin. Vi hade mysiga dagar dagar och Wilmer fick en massa kvalitetstid med sin gudmor.






Gos med faster

I måndags åkte jag och Wilmer till Brokind och hälsade på alla goa barn och fröknar på Spindeln. Wilmer fick testa på dagislivet med samling och lunch i matsalen, något som lilleman verkade gilla. Barnen på förskolan tittade lite undrande när Wilmer rev loss ett tjoigt solo mitt i matron, men annars tror jag att de uppskattade vårt besök väldigt mycket. På eftermiddagen var jag på lönesamtal hos min rektor och under tiden fick Wilmer vara hos min goa jobbarkompis Maggan. Otroligt skönt att kunna vara lite närvarande i samtalet och inte behöva jaga en liten vilde som ska tugga på sladdar och slicka i sig dammråttor i alla hörn... Btw så är jag helt okej nöjd med samtalet:)

I tisdags åkte vi till Hjulsbro på föräldragruppsträff hos Maria och Greta. Det var jättekul att träffa alla barn, mammor och pappan igen. Helt otroligt vad alla småttisar hade blivit stora under sommaren. Nu mera blir det lite mer liv i luckan på träffarna men jätteroligt att barnen börjar intressera sig så mycket för varandra :)

Idag har Wilmers grabbar, Ville och Ludde med mammor varit här och lekt hela dagen. Det har varit en mycket bra dag! :)


Föräldragruppens skatter


Världens bästa Wilmer!


Provsitter leksakskorgen


Wilmer undrar varför Ville sitter i hans stol :)


Ludde är lättflirtad


Ville och Wilmer


Bästa leksaken är framme igen...

Upp och stå!

Just nu händer det mycket i lillprinsens liv. De första riktiga krypstegen är tagna, han ställer sig själv och går begränsade sträckor med sin gåvagn utan hjälp. Inte undra på att det är svårt att koppla av nattetid. Vår lille bebis har på några veckor blivit en stor kille som kan massor själv!


Nöjd efter badet


Sportintresserad som far sin


Titt ut i tvättkorgen


Brottas med pappa


Mycket nöjd efter vinst


Övningskör gåvagnen

Idag har vi haft Ludde och Sanna på besök hela dagen. Vi var inte så sugna på regnvädret utomhus utan hade en riktig mysdag inne med massa lek.

Ikväll har vi lyxat med våfflor, varm hemmakokt hallonsylt och hemmagjord hallonkräm till Wilmer. Jummi tyckte vi alla tre :)

Aja baja!

Veckorna går så otroligt fort, nu har ytterligare en sprungit förbi... Förra veckan träffade jag mammor och barn, var på öppna förskolan, babysimmade och vi fick äntligen till en träff med Hanna och Jonas. På fredagkvällen hade vi en riktig myskväll här hemma hela lilla familjen. Vi åt tacos, tittade på idol och somnade tidigt. Underbart och efterlängtat efter att ha haft fullt upp ett tag. Wilmer sov för första gången i sitt eget rum och det gick helt okej för att vara första gången. Vi hoppas att han ska få lite bättre sömn när han slipper bli störd av oss.

På lördagen fick vi besök av Jonas, Adelina och Ella. Vi åkte en runda till Tornby och gick på IKEA. På kvällen lagade vi god mat, drack vin, spelade spel och hade det mycket trevligt! Söndagen blev lugn med film och pizza innan vännerna vände hemåt igen. Wilmer tyckte att det var mycket mysigt att träffa sin kärlek Ella igen och han var så faschinerad av att hon kunde sätta sig upp själv från liggande läge, så han passade på att lära sig det han också :) Vi ses snart igen, goa vänner!


Colegatereklam? :)


Ellagodbiten!


Ella stormtrivdes i Wilmers hoppgunga...


Kärlek!

Ikväll har vi fixat lite i Wilmers rum och Wilmers säng är inställd för att få stanna. Blev jättemysigt i rummet. Vårt sovrum känns dock jättetomt, kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig vid det här. Vi hoppas nu att Wilmers nattsömn ska ordna till sig ordentligt och att vi alla tre ska kunna sova riktigt gott!


Åka vagn


Underbart att få vara nakenfis, tycker Wilmer


Leker i sitt rum

Wilmer tar sig nu framåt med raketfart och är nyfiken som få och ska pilla på precis allt. Extra spännande är det med sladdar, kontakter och allt annat som är "aj aj", så just nu är "Aja baja" en fras som används mycket. Tyvärr verkar orden ha helt motsatt effekt, då Wilmer bara skrattar och försöker ta sig till det förbjudna stället om och om igen. Lille goungen! Idag har de första riktiga krypstegen tagits, men än så länge går det fortade att åla sig fram.

För tillfället går det trögt med burkmat för Wilmer. Nya favvomaten är istället älgköttfärslimpa med potatis och lingon. Det märks att det bor en liten norrlänning i lillprinsen :)

Fortsättning följer...

En tripp till västkusten

Efter en vecka med rinnande näsor, hosta och en tur till farbror doktorn, blev vi tack och lov pigga lagom till helgen, då vi begav oss till västkusten. På fredagen vankades 60 års kalas för "moster" Britt-Marie i Varberg och vi fick äntligen träffa lille Theodor och hans föräldrar som var hemma på besök från Japan. Det blev en mycket lyckad kväll!


Sysslingarna fick äntligen ses


Hela kusinskaran med respektive


Kusinbilden blev äntligen tagen!


Kul att träffa morbror Oskar igen


Den fräscha tanten har fått rulator! Hehe


Wilmer var intressearad av sin lille syssling


Grävskopa :)

På lördag förmiddag for vi vidare till Göteborg, för att umgås med farbror Mårten och hans goa Elin. Det hanns men en sväng till ikea för shopping och lunch, grymt resturangbesök med underbar grekisk mat, spelkväll och den obligatoriska stadsrundan, innan vi vände hemåt igen, mycket nöjda efter en toppenhelg!


Mårten och Elin tog väl hand om sonen

Idag har vi äntligen fått tummen ur och tvättat och städat hela lägenheten. Wilmer jagade dammsugaren runt hela lägenheten och såg till att Joel inte missade några dammkorn. Vi får väl se till att den kommer fram lite oftare nu när Wilmer tyckte den var så rolig...


Wilmer med sin nyfunne vän, dammsugaren!



Ha en bra vecka!

RSS 2.0