Datorn är tillbaka :)

Nu var det verkligen längesedan det uppdaterades här på sidan. Den här gången beror det dock inte på tidsbrist utan på datorbrist. Det var nämligen någon som roade sig med att skvätta vatten i datorn så den fick åka på reperation ett tag, men nu är den ju som sagt tillbaka så nu är det glömt :)

Det har hänt mycket sedan sist, vi har varit på bröllop, mamman har firat födelsedag, vi har varit på midsommarfirande och minisemster i Tönnånger samt träffat goa kompisar.

Den 11e juni gifte sig Sandra och Dennis och vi delade en helt fantastik dag tillsammans med det vackra brudparet.


Brudparet




Stina och Joel


Karin och Sebastian

Sedan blev det min 26 års dag och den firades stillsamt med mycket trivsamt tillsammans med familjen :)


Födelsedagsfrukost (Wilmer har skrapat näsan)


Det var inte bara mamman som fick paket. Wilmer blev mycket nöjd med sin innebandyutrustning


Bus på Leos lekland en regnig söndag

Onsdag kväll förra veckan satte vi oss tillrätta i bilen och åkte 7,5 h norrut. Slutdestinationen som var farmor och farfar nåddes strax innan midnatt. Wilmer fick en stor guldstjärna för sitt bilåkande och trots att han inte sov mer än två timmar var har ganska nöjd med lite bus, sagor och youtubeklipp. Två godisbitar fick även muntra upp när det var lite kämpigt.

Vi hade sedan fyra härliga och mysiga dagar tillsammans med farmor, farfar, faster och farbror. Det firades midsommar med lekar och massa god mat, vi åkte båt, fiskade, firade födelsedagar, träffades lite kompisar till Joel och hade det väldigt trevligt. En riktig toppenhelg om man bortser från att mamman blev inlåst på toaletten ( ännu oklart vad hon gjort för att förtjäna detta).


Kransen fick inte sitta på i många sekunder


Åka skottkärra blev en populär aktivitet


Testar visselpipan


Det blev en liten roddtur med farfar




Känner på vattnet


Spännande med fisk


Frisbeegolf. Man får kasta därifrån man hamnar....


Bus


Kastar boll med faster


Bokmys med farmor

Idag har det varit helt underbart väder så efter jobbet träffade vi Jonas, Adelina och Ella på Evedal där vi lekte, åt picnick och badade tårna i ganska varmt vatten. Underbar kväll!











Vi ska försöka skydda datorn ifrån huliganer så att det inte dröjer så länge tills nästa gång...

Långhelg

Nu har vi haft fem underbara lediga och soliga dagar tillsammans. Man vänjer sig snabbt vid att ha det riktigt bra så det tog verkligen emot att gå till jobbet idag, semesterlängtan är nu ännu större...

Sedan sist har en ny liten syssling kommit till världen. Grattis till kusin Johanna och Andreas som fick lilla Viola den 15e maj (samma dag som lille Theo fyllde 1 år:)). Vår lilla familj var och hälsade på det lilla underverket och Wilmer tyckte att det var mycket spännande.


Klappar fint på sin lilla släkting


Söta lilla tjejen



Wilmer hos de stolta föräldrarna

Samma kväll var vi på besök hemma hos Stella, Saga, Jonatan coh Anna. Vi lekte, åt god mat och hade trevligt och Wilmer och Stella busade på för fullt. Wilmer hade så roligt att han vägrade att somna, så till slut fick vi sätta oss i bilen och tvångssöva lillkillen. Det blev iaf en go sovmorgon dagen därpå för du var Wilmer tröttast av oss alla.



Stella, Saga och Wilmer samsas i gymet


Puss kompis

På söndagen var det Mors dag och vi tog med oss mormor och morfar till pannkakshuset i Tolg, där vi smaskade pannkakor och tittade inredning. På eftermiddagen åkte Joel och spöande Lagans herrlag med 2-1

På måndagkvällen var vi barnvakt åt Ella några timmar. Det gick jättebra och vi hade det supermysigt.


Lek på Wilmers rum


Plask i vattnet blev det också

På onsdag eftermiddag åkte Joel och Wilmer till mormor och morfar på hovshaga och umgicks och tittade fotboll medans jag åkte med tjejerna till Gemla och hade en toppenkväll hemma hos Elin. Vi lagade god trerätters, bastade, spelade spel och sjöng singstar och hade en lika skojsig kväll som vi alltid har när vi ses.


Wilmer åker på mormors pakethållare

Torsdag förmiddag hängde vi i lekparken och njöt av att vara hemma tillsammans. Wilmer älskar att åka rutschkana och klättar och åker själv. Vi hann även med att städa, klippa gräset och plantera.







På kvällen hade vi grillmys hemma hos Lunk och Joel, god mat, kubb och Änglagård 3 ( inte särskilt uppskattat filmval enligt vissa). Wilmer hade än en gång alldeles för trevligt så när det började bli natt fick Ida och jag ut och traska med en mycket förbannad Wilmer i vagnen, som tillslut lyckades lugna sig och somna...


Bus i Idas och Joels trädgård




Hittade Joels visselpipa, som var väldigt intressant


Tjejerma vann!!!

Fredagen spenderades nere på stan springandes runt i resebutikerna. Nu är en vecka till Gran canaria preliminärbokad i början av november tillsammans med övriga fam. Johansson :)

Lördag och söndag spenderade vi tillsammans med Sanna, Stefan och Ludde i deras nya, fina hus! Vi hade längtat så det var jättekul att ses och grabbarna var så glada. Det blev en massa bus och stoj men också god mat, sol och bad, en härlig kväll, minigolf, besök hos djuren i Valla, ännu mer god mat (allt på grillen:)) osv.. Tack goa vänner för toppendagar!


Premiärdopp för mammor och barn. Papporna ville helst stanna på land.


Nakenfis


Frukostmys. Ludde lärde Wilmer att äta grönsaker


Mys i sängarna


Puss på dig bästis


Pappas strut var mycket godare än den snåla lilla pinnen som bjöds från början. Det fick bli ett byte..

Glass efter minigolfen


Killarna tittar på djuren


och så bus på lekplatsen



På måndagen åkte jag och Wilmer ner till Linneparken och träffade tjejligan på lite picknick. Ossian var också där, så Wilmer fick en liten lekkompis att springa runt med :)


Hemma blev det bad i den nya polen och sedan kom mormor och morfar på fika.


Wilmer som skippat middagsvilan var så trött att han somnade i gungan :)

Det har även blivit en del fotbollstittade. Både fredag och måndag har vi sett pappa och Rejban vinna.


Wilmer testar pappas matchtröja


Aningens stor än så länge..

Nu börjar talet komma mer och mer. Wilmer härmar nu djurläten till ko, häst, lamm, gris, hund, katt och apa. Han försöker även härma ord (men bara när det passar honom). Två nya tänder har tittat fram, så nu finns det 14 små bissingar i munnen.

Vi har även fått bilderna från fotografen och vi blev absolut positivt överaskade efter den något kaotiska fotograferingen. Det fanns flera söta bilder, men dem får vi visa en annan dag :) Nu ska vi försöka få vår lilla nattsuddare i säng :)
NATTI!



RSS 2.0