Ludde med familj på besök!

I helgen har vi haft finbesök från Linköping. Sanna, Stefan och Ludde har äntligen varit här. Vi har haft en supermysig helg i solskenet och det var så härligt att se småkillarna tillsammans igen. Fy vad vi har saknat er!

I lördags efter vi ätit lunch gick vi ner till stan i det fina vädret. Efter lite strosande blev det en glass vid Växjösjön och det var underbart att känna att våren är på g. Eftermiddagen bestod mestadels av lek här hemma. Killarna har varit jättegoa mot varandra och det märktes att de kände igen varandra redan från början... På kvällen premiärgrillades det på nya grillen och det var underbart gott! Tack fina ni för roliga dagar!


Glass vid Växjösjön


Grabbarna busar (wilmer har däckat)


Leker på Wilmers rum


Wilmer kör Ludde i vagnen


Söting!


Wilmer har hittat en katt att jaga. Djur är just nu ett stort intresse..

I fredags fick Joel och Wilmer besök av Jovanna och Theo, som är hemma från Japan. Som tur var hann även jag med att få umgås en liten stund efter mitt jobb. På kvällen kom mormor och morfar en liten sväng och lämnade en present från tranan. Joel tyckte att denna lokala tradition var mycket bra, då även han hade fått tranebesök under natten :)


Jovanna och Theodor


Wilmer tog chansen att prova Jovannas glasögon. Allt klär en skönhet :)

I onsdags åkte vi till simhallen efter att jag slutat jobbet, någonting som vi verkligen ska göra oftare för Wilmer tyckte att det var sååå kul. Han plaskade och simmade, åkte strömmen, vattenrutchekana med pappa och badade bubbelpool. En supereftermiddag!


Bus med pappa


Ute i trädgården




Besök och kalas

Sedan sist har dagarna sprungit förbi fort, alldeles för fort.. Förra helgen hade vi besök av farmor och farfar. Vi hade mysiga dagar tillsammans och hann med att leka, äta god mat, gå promenader, kolla in city. På lördagskvällen kom även Wilmers mormor och morfar hit. Toppen med en massa uppmärksamhet tyckte Wilmer!


Liten galning på promenad


Farmor och farfar

I veckan har Wilmer haft feber och varit hängig. Nu är febern borta, men matlusten är fortfarande som bortblåst. Vi hoppas att detta ska ge med sig så fort som möjligt. Veckan har därmed mestadels varit lugn. Lunkan var här en kväll (och hämtade lite baciller) och umgicks med oss och en kväll hade vi besök av Stina och Sebastian för lite kvällshäng. Annars har det inte hänt så mycket alls...

I fredags var jag på Cocktail-party med mitt jobb, trevligt. På lördagen kändes Wilmer pigg igen så vi tog en runda ner på stan och mötte upp mormor och morfar för en fika. På em var Joel och morfarOla på Hockey och kollade på när Lakers vann över Örebro. Vi hade sedan en lugn kväll tillsammans med en liten grabb som vägrade somna. Idag har vi varit på Hovshaga hela dagen och firat fina morfar som fyllde år i veckan!


Wilmer går modevisning i sina nya (stora) kläder som mamma köpt på klädparty :)


Liten sjuklig leker i lådan




Kalasfin :) Tyvärr togs inga kort under själva kalaset...

Förra söndagen var en lycklig dag, då lilla Tove kom till världen. Grattis till våra fina vänner Kristin och Daniel son äntligen blivit föräldrar. Ni saknas i vår närhet!

Buuhuu för att helgen är slut igen. Känns som att man inte hinner med hälften av allt man skulle vilja hinna med.. Tur att det snart är helg igen, och då kommer kompis Ludde på besök, äntligen! :)

Ha en bra vecka!

Karlskrona

Äntligen fick vi till en helg i Karlskrona hos goa Jonas och Johanna. Trots att Johanna inte var helt piggelin hade vi en helt underbar helg tillsammans i vårsolen. Förutom en tur på stan, lagade vi god mat, drack vin, snackade bröllopsplaner (inte vårt alltså) och spelade spel. Det här gör vi om snart, det var ju inte ens långt att köra! Tack för mysigt häng!


Orutin att glömma barnstol. Tur att stora killen numera sitter lika bra på vanlig stol.


Munnen full av kex, bäst att ta för sig när det bjuds...



Wilmer och Jonas kontrollerar luften i madrassen


Trött kille dagen efter...

Idag var vi hemma i skaplig tid och hann med att kolla skidor och åka ut till Hovshaga för en prommenix med Lunkan och kolla in möjliga framtida boenden... Visning på tisdag, spännande! Mer om det ifall det var någonting att ha...

Cykelpremiär

Idag har Wilmer varit på sin första cykelutflykt. Det blev en liten tur i området och sedan till affären för att handla lite inför helgen. Wilmer såg mycket nöjd ut bakom sin pappa opch pekade och pratade på :) Härligt!


Wilmer och pappa innan turen


I farten


Nöjd kille


Sen blev det lite bus ute


Testar gungan på trädgården


Ganska kul=)

I onsdags var Ella, Jonas och Adelina häroch lekte och år kvällsmat, mys!


Ella vill gärna klappa på Wilmer


Slukar en banan efter badet


Mat är gott!


RSS 2.0