KanarieöarnaWilmers första flygning gick lysande. Trots tidig uppstigning och 5 timmars trång flygning var han nöjd hela tiden och skrattade till och med när vi gick mot landning.


Bagagebandet var mycket spännande


När väskorna var hämtade väntade 1 h och 15 min med buss. Även detta flöt på mycket bra och Wilmer tyckte att det var spännande att titta ut. (Han pratade sedan om bussen hela veckan :))


Champagne när vi kom fram


Wilmer hade inte fått nog av åkande utan ville åka lite bil också.


Första doppet i havet. Riktigt skönt!


Badpojken posar


En utav hotellets poler


Wilmer var från en början inte jätteglad för att bada. "Kallt" tyckte han


Bananpauser


Wilmer fann en lekkompis som han jagade efter hela veckan
Utsikten från vår helt underbara och rymliga balkong


Nere vid stranden i Puerto de Mogán
Grillbuffé på hotellet andra kvällen
Wilmer diggade livemusiken


På väg till stranden


Wilmer fick en "dil" av mormor och morfar


Killarna var hemskt aktiva under veckan och deltog bl a i hotellets vattengympa
Veckans höjdpunkt vad ändå pappa-Olas farsdag present: Doctor-fish. Nafsande små pirajor som skulle vårda fötterna och dessutom vara avstressande. Pappa var tydligen enormt kittlig och bjöd oss åskådare på den mest galna skrattupplevelse någonsin. Det tackar vi för :) (Lyckliga är vi som äevn fick detta på film) Mamma tog även hon en behandling men var desto lugnare.


Wilmers ben blir nergrävda..


..väldigt roligt..


En del middagar lagade vi hemma i lägenheten


Nere i hamnen och tittar på båtarna
En dag åkte vi båttur till Puerto Rico, där det blev sol och bad hela dagen
Det har ätits mycket glass


Wilmer åker motorcykel


Mot slutet av veckan släppte Wilmers badfeghet och han blev ett litet vattendjur...
Grabbarna spelade tennis några gånger


Mys med Oskar


Utsiktsbild över underbara Puerto de Mogán


På flygplatsen och dags för hemfärd. Hejdå solen, vi saknar dig redan!

För att sammanfatta det hela: Vi har haft en underbar vecka!!!! Ett riktigt toppenställe, lagom varmt, barnvänligt, vackert, god mat, varma kvällar, mycket bad, härliga människor.... Tack fina mormor och morfar och övrigt resesällskap för en fantastisk vecka, detta kommer vi leva länge på!

Kompisbesök

Veckorna har rullat på igen och vi har bara hängt med. En eftermiddag var Ella med familj här och hälsade på och lekte. Väldigt mysigt och mycket bus blev det!


Wilmer-blåbär och Ella-jordgubbe

Wilmer har blivit pusselexpert. Det märks att det pusslas en hel del på förskolan för helt plötsligt har han tålamod att pussla färdigt ett helt pussel helt utan hjälp.


Koncentrerad


Bravo! Wilmer ger sig själv en applåd för sig prestation


Åker "koa" (traktor) på lekplatsen i närheten av där vårt hus ska byggas


Nyklippt kille springer av sig sockerkicken (fick muta med godis när saxen skulle fram)

Nu i veckan har det varit höstlov. Iofs är det ingenting som berör vår familj särskilt mycket men jag och Wilmer unnade oss ledighet måndag em och tisdag och tog emot finfrämmat från Linköping av Evelina och Ville. Joel var iväg på utbildning med sitt jobb, så vi fick ha våra gäster för oss själva. Vi hade mycket mysiga dagar och återupplevde den underbara tiden som föräldralediga tillsammans. När Wilmer slutade vakta över alla sina leksaker så lekte killarna jättefint tillsammans. De sprang runt och busade så de kiknade, satt tätt intill i soffan och kramades. Synd att man inte kan få ha alla som man tycker om nära sig...

Utöver all lek hemma hanns med lek nere i Strandbjörket, en tur på stan, fika, vin och massa babbel :)
Morgonmys i soffan


Hålla handen :)

Igår var Johanna, Adreas och Viola här och fredagsmyste med oss. Vi hade en jättemysig kväll tillsammans och Wilmer lilla syssling är så söt, så söt. Wilmer visade sin svartsjuka sida och gillade inte alls när Joel eller jag gullade med Viola.


Tyvärr togs inte så mycket kort. Här är iaf sysslingarna tillsammans. Viola har precis lärt sig att sitta :)

Idag har vi varit på lekplasten och lekt innan vi sedan gick vidare till stan och uträttade lite ärenden. Hade turen att springa ihop med Lunkan och Joel så innan vi vände hemåt igen käkade vi fika/lunch tillsammans på Askelyckan. Det gillades!

Sedan sist har vi skrivit på upplåtelseavtal för vårt hus. Nu är det allstå verkligen på riktigt. I slutet av månaden ska vi på designkväll där vi ska få träffa alla våra blivande grannar samt titta på de olika designval som ska göras innan jul. Spännande som bara den :)

Wilmer har nu börjat visa sin busiga sida på förskolan. Även hemma testas det för fullt för att se hur vi reagerar i olika situationer. Nya ord ploppar upp varje dag och det känns som att det har hänt massor på bara några veckor. Även om orden inte är helt tydliga kan har nu få ihop små fraser med både två och tre ord i följd. Han är så nöjd :) Det märks även att förskolan räknar mycket. Idag räknade han själv till nio ( men oftast gör han sabbvarianten: en, tå, åtta, nioooooooooo).

På onsdag morgon har vi äntligen längtat färdigt. Då går resan till Kanarieöarna. Ska bli skönt och underbart och otroligt spännande. Nästa gång vi skriver är vi en nyans brunare (förhoppningsvis). Ha det gott, det ska vi ha :)!!!


RSS 2.0