Husägare!

Nu har vi bestämt oss och vi har tackat ja till bostadsrätten på hovskulle. På måndag skriver vi kontrakt och sedan hart vi ett års väntan och längtan framför oss. Husen ska börja byggas efter årsskiftet och sedan ska det vara inflytt sommaren / hösten 2012. Känns ganska långt bort just nu men ack så härligt det känns :)


Joel och Wilmer framför tomten där vårt hus ska stå



Såhär ska det se ut :)

Höstnyheter :)

Här har det hänt en hel del sedan sist... Wilmer har börjat förskolan och har nu varit där i två veckor utan någon av oss med sig. Bortsett från massa tårar från både Wilmer och hans föräldrar (läs mamma) i samband med lämningen på morgonen, så går det jättbra. Han är en glad och energisk kille hela dagarna och äter och sover duktigt. Än så länge har inte heller något bus rapporterats hem. Vi hoppas på lite gladare lämningar den här veckan men eftersom har slutar gråta redan innan vi är utanför grinden så är det nog inte så farligt. Dock märks det även i andra situationer att han är rädd att vi ska lämna honom. Vi märker också skillnad på honom på så vis att han är mycket lugnare här hemma, sitter gärna och tittar på en film och somnar helt själv och utan gnäll i sin egen säng. Vår duktiga älskling har blivit stor...

Joel har både hunnit börja vicka genom vikarieförmedlingen, få ett jobb och börja jobba. Snabba puckar och så otroligt skönt.  Ett års anställning som fritisdpedagog/resurs på Ulriksbergskolan blev det. I grunden är vikariatet på 75% men det kommer nog bli en del extratimmar i veckan och annars blir det skönt för Wilmer med lite kortare dagar :)

Sist men inte minst har vi reserverat oss för en bostadsrätt på Östra lugnet. Det är en nyproduktion som ska stå färdig nästa sommar/höst och vi är nog ganska sugna. Nu är det bara lite praktiska bitar som ska kollas upp och en hel del funderande. Fortsättning följer...

Vad har vi mer haft för oss då? Förra helgen var vi hemma på Hovshaga fredag-lördag. Wilmer sov hos mormor och morfar och jag och Joel var på fest hos Anna. Lördagen spenderade vi tillsammans med Stina och Sebastian och det var för övrigt då som intresset för Kärnhems bostadsprojekt vaknade...
Söndagen åkte jag och mamma på heldagsutflykt till Gekås i Ullared. Det blev MYCKET handlat, mest leksaker och kläder till Wilmer men också gardiner, nya lampor, nya tallrikar och assitter, vinterjacka till mig, hårtrimmer och massvis mer. Skönt att ha en del julklappar inhandlade redan nu :)


Bad och tandborstning hos mormor och morfar


Godingen :)


Wilmer fick följa med grannen Texas på hans traktorflak, mycket uppskattat!


Festfin!


Provligger nya badlakanet inför resan till Kanarieöarna


En ny badrock blev det också :)

Den här veckan har gått i rasande tempo; jobb, förskola, träningar, fotbollsmatch, kvällsmat hos Modigs, husvsining. Det var med andra ord skönt med helg igen :)

I fredags var det fotbollsmatch för Joel. Mormor och morfar hämtade Wilmer på förskolan eftersom både Joel och jag jobbade ganska sent, så vi åkte och tittade på matchen tillsammans.
Lördag fm bestod av städning, handling och tvätt sen lekte vi frisör en stund och både Wilmer och Joel fick ny frisyr. På kvällen fick vi finbesök av Joel och Lunkan. Vi lagade riktigt smaskig mat och hade en mysig kväll. Idag har vi haft en lugn och skön dag, Joel har försökt kurera sin förkylning och vi har även varit en sväng på hovshaga där vi fick god mat och gick och kollade på tomten på Östra lugnet.


Snygging!


Före klippning- med glass som muta


Efter


Kvällens meny



Bus med pappa


Promenad

Nu blir det sängen och ladda för en ny arbetsvecka! So long!


RSS 2.0