Tönnånger och slutet på semestern

Semester har varit slut sedan en vecka tillbaka och vardagen försöker rulla igång. Än så länge är livet inte så vanligt för någon av oss. Nya jobb för både mig och Joel och Wilmer har skolats in på nya förskolan. Allt känns bra och roligt för oss alla tre och vi ser fram emot en spännande höst :)
 
Sista veckorna av semestern gick såklart alldeles för fort men vi är så himla nöjda. Efter det att vi kom hem från stugan i Pukavik packade vi bara om väskorna och fortsatte norrut. Första stoppet blev i Stockholm där vi spenderade två dagar tillsammans med Oskar. Vi var på skansen, shoppade, åkte tunnelbana (klar favorit enligt Wilmer) och promenerade många steg genom Stockholms gator. Mycket mysigt att få träffa Oskar :)
 
På skansen
 
Köra elbil var toppen enligt Wilmer. Imponerande att han kunde köra hel själv..
 
Wilmer och mamma kör bil
 
Wilmer är på väg att klättra in i ormens mun
 
 
Vi fortsatte sedan mot Tönnånger och en jättehärlig vecka tillsammans med farmor, farfar, Kristin och Mårten. Äntligen visade sig solen och det blev en hel del bad och massor med utomhusaktiviteter. Tycker att vi hann med hus mycket mysigt och roligt som helst; vi fiskade, plockade bär och svamp, åkte båt, träffade släktingar, fiskade kräftor, utnyttjade bastuflotten, spelade tennis, åkte på utflykt till Gävle och Bollnäs och umgicks en massa med familjen. Wilmer passade även på att åka traktor och gräsklippare varje dag, vilken lycka!
 
 
 
Grillar plättar
 
 
 
Wilmer och farfar kör båt
 
 
 
Farmor
 
 
I Bollnäs och hälsar på LG, Camilla och Elsa tillsammans med Per, Cattis och Ville
 
Elsa, Ville och Wilmer
 
 
Wilmer och farmor
 
På svampjakt
 
 
 
Det här är kul!
 
På hemvägen stannade vi ett dygn hos Sanna, Stefan och Ludde i Linköping. Massor med lek, bus och skratt som vanligt. Underbart!
 
Killarna fann varann direkt som vanligt
 
Brottning eller kramkalas?
 
Wilmer, Nea och Ludde matar igelkotten med glass
 
I sommar har tre av våra närmaste kompispar blivit föräldrar. Välkomna till världen Ebbe, Stella och Sixten. Det är så fantastiskt att ni är här!
 
När vi kom till Växjö åkte vi raka vägen till Ida och Joel för att få gosa och snuffsa på vårt lilla gudbarn Stella. Vackra lilla princessa!
 
Wilmer tyckte att hon var liten och klappade så försiktigt :)
 
 
 
Sista semesterveckan bjöd på mer sol och bad och lugna lata dagar. I slutet av veckan började Wilmers inskolning på nya förskolan. Jag åkte till Lund en dag och hälsade på Emma och sötnosen Ebbe. Joel spelade legendmatch med Haif och lirade lite golf.
 
Bad med mormor och morfar i varmt och skönt Helgahav
 
Härlig känsla att kunna flyta
 
 
Mormor och Wilmer
 
 
 
Förskolekillen
 
I helgen har vi haft fikabesök av Emma, Björn, Ebbe, Lunkan och Stella. I fredags hade vi lite släktträff och Wilmer fick träffa sina sysslingar Theo och Viola. Mys!
 
Joel och Ebbe
 
Wilmer, Theo och Viola
 
Lite trädgårdsfix
 
Fler bilder kommer i dagarna.. vet nämligen att mormor och morfar har många fina i sin kamera...
 
Förresten, Wilmer är numera helt blöjfri både dag och natt. det gick verkligen hur bra som helst, skönt!
 
 

RSS 2.0