Äntligen snö

Äntligen har det kommit snö, det är vackert, ljust och vintrigt och det bästa av allt; snön ligger fortfarande kvar :)

I helgen har jag varit i Lund hos bästa Emma. Vi har haft en mysig tjejhelg med allt vad det innebär och haft det fantastiskt roligt. Även om jag njutit av att komma iväg lite så var det såklart underbart att komma hem till mina killar igen.

Killarna verkar det dock inte ha gått någon nöd på. De har haft det hur bra som helst; varit mycket ute på hovshaga hos mormor och morfar, busat i snön och Joel har spelat fotbollsmatch.

Synd att helgen är slut, men hoppas på att snön ligger kvar nästa helg också=)



Wilmer i action



På lördagen kom syssling Olle, Kerstin och Ulf på fika och uppvaktade Wilmer i efterskott på 2 års dagen. Wilmer tyckte att det var en höjdare att få leka med Olle.



Fullt med folk i pulkabacken


..och roligt var det!






Wilmer gör salladen till maten :)


Nyår, besök och vardag

Det har gått lång tid sedan det bloggades i den Perssonska hemmet och detta på grund av en hel del olika anledningar. För det första har det varit fullt upp med kalas, besök och kämpande in i vardagen igen men vi har även varit datorlösa några dagar då vår käre Toshiba råkade ut för en liten olycka. Reparation skulle bli onödigt dyrt, så det var bara att se glad ut och köpa sig en ny. Turligt nog hade daton fortfarande sitt vårde kvar så vi fick tillbaka en bra slant från försäkringsbolaget :)

Sedan sist har vi firat in det nya året tillsammans med goda vänner hemma hos Oskar, Jennie, Ebba och Adam. Kvällen bjöd på mängder av god mat och god dricka, härliga vänner, bus och skratt, raketer, spel och vattenkoppsbaciller.


Barnbordet


Buse


Någon gillade drickan som bjöds


Glasstårta med tomtebloss


Mer bus


Nyårsgänget




Adam och Oskar

Vi började det nya året med några lata hemmadagar. Jag och Joel jobbade om varandra lite men vi hann med att träffa kompisar och vara hemma och leka mycket med alla nya leksaker.


Wilmer älskar sin häst. Tyvärr har den fått en fraktur på ena benet och väntar just nu på operation.. :)


Dega


Bus med pappa


Bus med Ella


Lakers-rookie


Lady och luffsen

Trettonhelgen fick vi besök norrifrån. Farmor, farfar och Kristin kom och hälsade på och vi hade 4 trevliga, mysiga och roliga dagar tillsammans. Det blev promenad, en tur på grand samarkand, en runda i Växjö city, massa god mat och onyttigheter, en kväll hos mormor och morfar på Hovshaga, spelkvällar, kalas för farfar m.m. Wilmer (och vi) gillade att ha lägenheten full med nära och kära och blev besviken när han måndag morgon märkte att det inte låg någon "Stin" i soffan... Tyvärr har vi få kort ifrån helgen då farfar stod för det mesta fotograferandet och de bilderna finns inte i nya datorn..


Familjemys




Wilmer med sin radiostyrda bil, som kan dansa :)


Paketöppnarproffset hjälper farfar på födelsedagen




Fått nya snygga skor


Trött kille och farmor läser bok


Rulltrappan var succé


Farfars bowlingtårta!


Spelar gitarr med farmor

Nu är vardagen här igen. Vi har jobbat en hel vecka och nu har även en helg försvunnit förbi. Helgen har bestått av två trevliga kvällar med underbara vänner. I fredags var vi hemma hos Ida och Joel och åt fundue och spelade spel= en riktig toppenkväll. Wilmer hade också en toppenkväll och sov hemma hos mormor och morfar. Lördagen spenderades på hovshaga i det vackra vädret innan vi åkte till Stina och Zeb på kvällen. Där bjöds det på rådjurssadel (egenhändigt skjuten av Sebastian, jo jag tacka ja!) och andra smaskigheter. Det spelades spel när Wilmer hade somnat och vi hade återigen en mycket bra kväll. Vi har verkligen blivit bortskämda den här helgen! <3


Det gäller att ta tillvara på den snö som bjuds




"Elvan"


Det blev en tur till bygget...


..tre hus har kommit upp. Fönstertittarna..


Jiha!

Nu är vi lite krassliga här hemma, förkylda och lite hängiga. Wilmer har även fått en misstänkt liten prick på kinden. Natten får utvisa om det blir vattkoppor eller ej.

Tjingelong!

RSS 2.0