Pukavik

Idag är vi hemkomna från en riktig toppenvecka i Pukavik tillsammans med Kristin, Daniel och Tove. Vår hyrda stuga visade sig vara en riktig fullträff, mysig, fräsch och nära havet. Vi har haft roliga dagar tillsammans och det enda som kanske inte varit helt hundra är vädret. Då vi inte kunnat ligga på stranden alltför långa stunder, så har vi hittat på mycket annat skoj. Vi har gjort utflykter till närliggande smultronställen så som Sölvesborg, Hällevik, Nogersund, Karlshamn, Mörrum och Karlskrona. Vi har haft besök av Lunkan och Joel, och mormödrar och morfäder till både Wilmer och Tove. En kväll hade vi mat- och lekdate med Elin, Micke, Wian och Wide som även de semestrade i lilla Pukavik och när vi var i Karlskrona passade vi på att umgås en stund med familjen Widesson medan vi mumsade i oss gigantiska glassar från Glaciären.
 
Hemma i stugan har vi haft många roliga stunder tillsammans. Vi har lagat god mat, spelat spel, druckit drinkar, haft filmmys och badat massor! Jag och Daniel bestämde första dagen att vi oavsett väder skulle bada varje dag och det har vi minsann gjort, även när badtemperaturen endast visade 16,5 grader, men då tyckte tom Wilmer att det var kallt.
 
Vår mysiga stuga
 
 
Stranden vid stugan var väldigt långgrund
 
 
 
Hällevik. Här fick vi en riktigt solig och härlig fm.
 
Gymnasterna är i farten
 
Badkrukan i Wilmer är helt försvunnen. Nu är han ett riktigt vattendjur...
 
Tove och Kristin
 
Fika på stranden, lite kallt dock..
 
Finbesök av Ida och Joel fick vi på tisdagen. Här: Lunch
 
 
Norje havsbad
 
På Wägga fiskerestaurang i Karlshamn. En riktigt härlig dag och urgod mat.
 
En tallrik med havets specialteter. mums!
 
 
 
 
 
 
 
Bad med Wian
 
Fiskepremiär för Wilmer. Inget napp blev det, men ett litet plurr stod Wilmer för innan vi gav upp.
 
 
Kompisar
 
Stora och goda glassar på Glaciären i Karlskrona. Tre smaker= nio kulor. Det var lätt värt den långa kön.
 
"här är jag pappa"
 
Tack fina goa vänner för en härlig vecka tillsammans. Ikväll känns det allt lite tomt.
 
Något otroligt bra som Wilmer ådstakommit denna vecka är att han slutat med blöja. Det har gått hur bra som helst och även om vi inte vill ropa hej ännu så kan vi nog kalla honom blöjfri. I natt sover han första natten utan blöja, så vi får se hur detta går :) Vår stora kille!
 
Första veckan på vår gemensamma semester bjöd även den på bad. En mysig och rolig dag och kväll spenderade hemma hos Sandra, Dennis, Hugo och Ville i Ljunby. Det blev poolbad och mycket lek innan barnen somnade följt av ännu mer lek och tokigheter.
 
 
 
Wilmer, Ville och Hugo busar i poolen
 
:)
 
Bad i Barnsjön. Årets första dopp... men absolut inte sista!
 
 
Öhmans och Modigs på besök
 
Imorgon ska alla väskor packas om innan vårt semesteräventyr fortsätter norrut mot Stockholm och Tönnånger. Nu vill vi bara ha sool! Kram
 
 
 
 

RSS 2.0