Vårkänslor

Nästan en månad har gått sedan sist. Vi har hunnit vara sjuka alla tre och vi har mest varit hemma. Nu har vi haft två friska veckor med lite fotboll och umgänge med vänner och familj.


Cykelutflykt till Strandbjörket förra helgen och lek i vårsolen




Sparkar fotboll på trädgården




När kommer bussen?


Igår hjälpte Wilmer till att tvätta bilen. Det var jättekul!


Full koncentration


Luktar på blommorna


Om Wilmer blir tyst en längre stund ser det ofta ut såhär när man tittar in i hans rum

Igår lekte jag och Wilmer med Ella, Stella, Saga och deras mammor. Papporna var på stan och tittade hockey och drack öl. På kvällen umgicks vi allihop hemma hos Öhmans. Mycket mysig dag och kväll!


På lekplatsen. Barnen hade det roligt tillsammans i rutchekanan


Ella, Wilmer och Stella




Stella visade sina storasyster-egenskaper och tog emot Wilmer och Ella när det åkte ner




Nästan hela glada gänget


Såhär glada blir barnen när de får lördagsgodis :)

Idag har Wilmer använt sina födelsdagspengar från farmor och farfar och köpt en cykel. Det blev tillslut en springcykel efter mycket övervägande. Tror att Wilmer kommer bli en riktig hejjare på att köra men vi börjar öva inomhus.


Wilmer är så glad för sin cykel :) Stora killen!


Ibland ramlar man också, ofta med flit...

Idag har även Tove, Kristin och Daniel varit här och ätit lunch och lekt. Kul att ses igen. I sommar har vi bokat stuga tillsammans en hel vecka i Blekinge. Kommer bli toppen :)


Joel och Tove busar



Imorgon ska jag och Wilmer vara lediga för Wilmers förskola har stängt. Alltså ingen söndagsångest så långt ögat kan nå (för oss).

En positiv sak som hänt sedan sist är att vi har fått förskoleplats åt Wilmer till hösten, bara 5 minuter från där vi ska bo. Känns lite dubbelt eftersom vi trivs så bra med hans nuvarande men åndå skönt att kunna cykla/gå och lämna och den nya är hur mysig som helst!

RSS 2.0