Babymassage

Hej!

I måndags började Wilmer på sin babymassagekurs på öppna förskolan och det verkade som att han gillade det :) Han fick gå i samma grupp som sina bästa kompisar Ludvig, Ville och Arvid. Hans mamma är helt imponerad av att han fixade ligga naken i 20 minuter utan att kissa...

Vi har även hunnit med att träffa föräldragruppen för promenad och lunch. Tyvärr hade Wilmer inte lust att sova under promenaden som hans kompisar gjorde, vilket resulterade i att det blev amningen på en parkbänk. Så nu har vi klarat av det också ;) Det blev en mycket trevlig dag!


Wilmer och Emil är nästan lika gamla och de passade på att tugga lite på varandra när de fick möjlighet. Tyvärr lyckades detta söta inte fångas på bild, här håller de iaf om varandra;)

Idag har vi haft en fixardag här hemma förutom en promenad på förmiddagen. Vi har ju dop i helgen så det fanns lite att dona med. Dopet blir hemma i Växjö tillsmmans med familjer och släkt samt bara några enstaka vänner. Ska bli kul för Wilmer att få träffa hela släkten på samma gång!




Sötaste!


Börjar bli intresseard av böcker. (Bra va, farmor?)


Närsynt?


Kommentarer
Postat av: farmor

Det är farmors pojke det!!!

2010-04-22 @ 13:39:07
Postat av: farmor

Det är farmors pojke det !!!

2010-04-22 @ 16:31:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0