Sol :)

Äntligen är våren här! Vi har haft en helt lysande vecka i vårsolen. Har hunnit med att träffa Sanna, Ludde, Maria och Greta för lunch och promenad. Vi har även promenerat och fikat ute i det gröna med Evelina och Ville och i torsdags var det barnmatskurs på öpnna förskolan. Nu är det nämligen inte mer än 1,5 vecka till Wilmer blir 4 månader och får börja med smakisar. Spännande! Men vi ska bara börja lite försiktigt eftersom amningen fortfarande går så bra och är så smidig.

I fredags kväll hade vi Sanna, Stefan och Ludde här på käk. Det blev lite party så när grabbarna knoppat vid 20-tiden så åkte vårt kära Singstar fram. Kvällen blev mycket lyckad på alla sätt och vis. Lördagen ägnades åt byte till sommardärck på bilen samt promenad och på kvällen kom Kristin, Daniel och Hanna hit. Vi åt paj, spelade spel och hade det trevligt. Idag har vi fixat lite inför dopet och även varit en liten runda på stan.


Wilmer har däckat i babybjörnen på Joels mage


Fin inför besök av kompis Ludde


En nöjd Ludde provar Wilmers brillor


Wilmer ligger som en kung i badet


Wilmer och jag tittade på när en "trött" Joel bytte däck


Stora killen har fått testa sin gåstol :)

Ha det! Kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

Wilmer ser ut som stora killen när han badar själv=) och coola killen i sin gåstol!! Känns som att Ville skulle säcka ihop om man satte honom i en sån...

2010-04-19 @ 22:08:04
Postat av: Evelina

Förra kommentaren var från mig:)

2010-04-19 @ 22:09:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0