Bebisar och gravidmage

Hej!!

Nu var det några dagar sedan vi bloggade sist, vilket kan förklaras med att vi har haft fullt upp. De senaste dagarna har varit fulla av härligt umgänge med bebisar samt en söt gravidmage och hennes blivande man. Tänkte nu sammanfatta lite kort...

I torsdags träffade jag och Wilmer en liten bebiskompis, Ville och hans mamma Evelina. Vi träffade Ville oh Evelina på babycafét i måndags och hade bestämt att vi skulle ta en promenad tillsammans. Vi möttes upp vid 11.30 och gick en sväng i snösörjan och eftersom vi hade så trevligt gick vi sedan vidare till Waynes coffee, där vi käkade lunch och fikade. Det blev även en liten tur i affärerna på stan, så vi var inte hemma förrän 18-tiden. Då hade Joel varit hemma själv ett tag och börjat undra om inte Wilmer kunde komma hem snart... Det var i alla fall en mycket trevlig och mysig dag. Det blev många premiärer under dagen; första offentliga amningen, första blöjbytet på offentlig toalett samt första åkturen i rulltrappa med vagnen, så nu har vi överlevt allt detta :)


Wilmer på fiket

I fredags var vi hemma hos Susanna ifrån föräldrargruppen och hennes lille Ludvig, som föddes för 2,5 veckor sen. Där fikade vi gott och jag och Sanna hade massor att prata om. Det blev några mycket trevliga timmar. Är så glad att vi har träffat några riktigt goa tjejer med söta bebisar som vi kan hitta på roliga saker med. Mammaledighet måste verkligen vara en av de bästa uppfinningarna som gjorts!


Söta kompisarna Wilmer och Ludvig med likadana nappar :)

På fredagseftermiddagen fick Wilmer och Joel vara ensamma några timmar eftersom jag var hos frissan och klippte mig. Blev bara några cm på längden, så ingen större förändring men det var väldigt skönt med en uppfräschning. Jag hann även med att handla lite mat på vägen hem. Var förresten väldigt märkligt att cykla igen, var ett halvår sedan jag satt på en cykel senast :) När jag kom hem sov Wilmer duktigt i sin vagn. Skönt att det funkade så bra, han hade bara varit ledsen en liten stund.

Igår, lördag, kom höggravida Adelina och Jonas på besök. Vi blev så glada att de kom. Var nämligen inte helt självklart att de skulle våga åka hit, då det kan komma bebis vilken dag som helst. ..Men de slapp ju föda på Linköpings BB nu iaf, eftersom de är på väg hem igen. Vi har haft en lugn och mysig helg med gott käk och trevligheter. Nästa gång vi ses,om tre veckor, finns det förhoppningsvis en liten ny familjemedlem att snuffa på, wiiiii! :)


Fina vänner


Grabbarna

Nu blir det en lugn och skön fortsättning på söndagen och i eftermiddag vankas det lamm till söndagsmiddag hemma hos Kristin och Daniel.


Tänkte bara bjuda på en av de första bilderna för att
visa hur mycket Wilmer vuxit under dessa sex veckor!

Hoppas helgen varit bra! Kram från oss


Kommentarer
Postat av: Adelina och Jonas

Tack för en kanon trevlig helg!! var jättemysigt att hälsa på er lilla familj. Ha det bäst så hörs vi! Kram

2010-02-07 @ 17:26:47
Postat av: Caroline Lenk

Karin vad underbart för er.. jag bara älskar honom.. höll tillbaka en tår av lycka av att se hur bra ni har det :) kommer absolut komma och hälsa på snart.. jag har liiite fullt upp hela feb och mars, men vad sägs om april? :D då har snön smält undan me :)



puss på er alla 3

2010-02-07 @ 21:34:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0