Fika, fika och lite fika

Nu har halva veckan redan gått och den har mest bestått av umgänge och fika, härligt! I måndags hade jag och Wilmer en lugn dag här hemma. Det var så sjukt kallt ute, -18 c men det blev iaf en liten kort promenad med Evelina och Ville för att få andas lite frisk luft och snacka av sig. På eftermiddagen kom Hanna hit. Vi käkade lite kvällis och hade mys.

På tisdagen var det bebisfikadags här hemma hos oss, med Evelina, Ville, Jessica och Arvid. Lika trevligt som alltid! Det blev en massa skratt och prat. Vi hann med en kort kort promenad innan jag mötte upp Joel när han slutade jobba. När vi kom hem fick vi besök av Magnus, en bekant till familjen, som kom med fina presenter till Wilmer, en skjorta och en skepparkavaj. Supercool blev lillen, även om jackan var lite för stor än så länge ;)


Liten farbror;)



På kvällen kom Kicki och Danne hit. Vi åt hemmagjord pizza och spelade spel. :)

Idag har jag och Wilmer haft en mysig heldag med Sanna och Ludde. Först gick vi en runda på stan och shoppade lite presenter och annat. Jag hämtade även ut massa kort från Wilmers första två månader som nu ska sättas in i album:) Sedan köpte vi med oss Wokmat som vi tog med oss hem hit. Jag har verkligen haft turen att träffa supergoa tjejer...


Ludde, Sanna och Wilmer

Imorgon åker vi till VÄXJÖ :) Ska bli underbart kul att få träffa alla goa vänner och familj igen! Det blir Wilmers första resa så vi hoppas att det ska gå bra.


Goa unge!

KRAM!

Kommentarer
Postat av: Morfar Ola

Ska verkligen bli jätteroligt att få Linköpingsbesök till helgen. Äntligen ska vi få hem hela familjen på besök. Är det för tidigt att plocka fram snowracern till Wilmer?

2010-02-24 @ 22:15:33
Postat av: Mormor

Den grabben kan bli fotomodell vilken dag han vill!! Sötast och tuffast i världen ! Kör försiktigt imorgon,Ska bli toppen med hela familjen hemma , samtidigt.

2010-02-25 @ 00:02:03
Postat av: Ida P

GRATTIS på 2-månadersdagen Wilmer!! Det var kul att äntligen få träffa dig i fredags. Hoppas vi ses snart igen!

KRAM

2010-02-28 @ 11:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0