Välkommen till världen, Ella!

Äntligen har lilla Ella kommit till världen! Det är våra fina vänner Jonas och Adelina som födde en söt liten tös igår. Wilmer och Ella har massor av skoj framför sig och vem vet kanske är Ella Wilmers blivande flickvän :)

Igår var jag och Wilmer hemma hos Jessica och Arvid och hade det mysigt. Det blev fika och en massa massa prat :) Jag och Wilmer har blivit jätteduktiga att hitta i Linköping nu eftersom vi går så mycket med vagnen. Det känns som att det var på tiden att lära sig fler delar än innerstan.

Idag har vi varit ute på en långpromenad med Sanna och Ludde. Det är verkligen ett riktigt träningspass att gå med vagnen på oplogade trottoarer. Efter promenaden blev det sibyllamat och fika hemma hos Sanna och Ludde, det tyckte vi att vi var värda!


Sanna och Ludvig

Ikväll har vi gjort fotavtryck på Wilmer. Han var jätteduktig, men någon hand blev det inte. Han knep ihop sina små händer och vägrade. Vi får ta det en annan dag. Sen fick det bli ett bad för att tvätta bort all färg :)


Fina små fötter


Lite kladd fick det bli också :)


Imorgon är det helg igen. Ska bli mysigt att få ha Joel hemma hos oss! Men först ska vi på återbesök på mödravården och se hur min kropp mår efter förlossningen :)


Kolla vem som var med i tidningen idag :)


Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Jonas

Ella längtar efter att få träffa Wilmer :)

2010-02-21 @ 08:02:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0