En lugn helg

För första gången det här året har vi en helg utan besök och även om vi verkligen älskar att umgås med människor så är det faktikst väldigt skönt att få vara ensamma. Vi har nästan inte gjort någonting så det finns inte så mycket att berätta om. Men vi tänkte i alla fall bjuda på lite bilder på vår lilla guldklimp.


Wilmer i sin fånge-tröja


Wilmer i tights :)

I fredags var vi och storhandlade hela familjen. Det var första gången som Wilmer åkte kundvagn och han satt så fint i sin stol och sov under hela Maxivistelsen. Duktig kille :) På kvällen blev det god mat och gotte framför tv´n. Wilmer fick bestämma vad vi skulle titta på, det blev "Let´s dance"....


Wilmer zappar

Idag har vi varit inne hela dagen för termometern visade -15 c och det kändes lite väl kallt för Wilmers del. Har tittar på skidor, bakat hallongrottor och så har Wilmer badat i badkaret, för första gången, tillsammans med pappa-Joel. Båda grabbarna uppskattade detta väldigt mycket så det var absolut inte sista gången! (Bilder på detta kommer ej läggas ut av privata skäl:))


Ha en fortsatt skön helg! Det ska vi ha :)



Kommentarer
Postat av: Figge

Fy faaan vad snygg body !! Vart har ni köpt den ?? Hoppas allt är bra med er Kram

2010-01-31 @ 10:41:38
URL: http://attlevasomkungen.blogspot.com
Postat av: Mormor

Vilka liten klädsnobb unge herrn redan blivit !!Han är såå fin i allt ni sätter på honom. Ha en fortsatt sköön vilohelg. Kramar till er alla tre.

2010-01-31 @ 13:46:13
Postat av: Morfar

Jag tycker det ser ut som om Wilmer mer "slappar" än "zappar":) Kram kram kram

2010-01-31 @ 14:06:39
Postat av: Karin

Fredrik, tröjorna har vi fått av Joels dagisbarn, så vi vet inte var de är köpta men Joel tror att de kommer från "Stor och liten". Håller med om att de är coola:)Ha det gott! Kram

2010-02-01 @ 10:13:15
Postat av: Evelina

Vad är "Stor och liten"? Sökte på nätet men hittade inget om det..?

2010-02-01 @ 11:56:10
URL: http://eeia.blogg.se/
Postat av: Karin

Märket heter 667 och finns på sixsixseven.net. Såg inte exakt de t-shirtsen vi fått för de kommer nog från en tidigare kollektionmen det fanns många fina tycker vi. Hoppas din mage mår bra Evelina!

2010-02-01 @ 20:22:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0