Helg och trevligt besök

Halloj!

Nu är även denna helg förbi. Det är hemskt vad tiden går fort hela tiden, men det är ju så när man har roligt... Helgen har varit full av massa trevligt besök. I fredags eftermiddag kom Wilmers farmor och farfar hit. Det blev en lugn och skön kväll med god mat och mys med lilleman i soffan. Tyvärr blev det ett kort besök den här gången, eftersom farmor och farfar var tvugna att ge sig av mot huvudstaden, på lördagsförmiddagen, där det vankades festligheter. Det var i alla fall väldigt mysigt att ses igen. 


Joel, Wilmer, farfar och farmor

Lördag vid lunchtid kom Johanna-kusin och Andreas hit för att kolla in vårt lilla mästerverk. Vi käkade paj, snackade och hade mycket trevligt.


 Kusinerna och Wilmer



Andreas och Wilmer har samma frisyr :)

Det blev en lugn och stillsam lördagskväll med Robinson och massa gotte. Tyvärr avslutades kvällen med att Wilmer hade ont i magen och för första gången var han helt otröstligt. Vi testade med massage och guppande utan resultat men hittade tillslut ett sätt som släppte på trycket (ska dock inte gå in på detaljer ifall äckelmagade morbror Oskar läser:)).


Liten och söt


fötter :)


gullunge

Idag, söndag, har vi varit nere på stan en sväng. Där fick äntligen köpa ett par jeans i den gamla vanliga storleken :) Sen köpte vi med oss lite gott käk hem. Efter vi ätit passade vi på att städa lägenheten eftersom lillälsklingen sov så gott i sin vagn.

På eftermiddagen kom Kristin, Daniel, Anna och Z hit och käkade semlor. Jammi!


Kicki och Danne


Anna och Z


På återseende!
KRAM!!!


Kommentarer
Postat av: Ida P

Hej!



Vilken fin blogg och herregud vad fin lille Wilmer ar! Att man kan vara sa liten.. Later som att ni har det supermysigt hela tiden. Jag ska lasa och folja ert liv och sa hoppas jag att jag snart far traffa detta lilla underverk!



Kram till er alla tre fran mig och Simon!

2010-01-25 @ 07:22:33
Postat av: Sigrid Rönnlund

Hej och tack för senast! Det var så trevligt att hälsa på er och kunna konstatera att Wilmer växer och blir stor. Världens finaste baby, helt klart!

2010-01-25 @ 10:48:33
Postat av: Jonas Modig

Vilka fina bilder på en fin pojk. Ser fram emot att träffa honom och hans mamma och pappa :). Kram

2010-01-25 @ 18:52:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0