Liten blir större

Idag var det dags för kontroll på BVC igen. Det var första gången som jag och Wilmer gick dit utan pappa-Joel, så jag var riktigt nöjd när vi lyckades med att komma i tid :) Wilmer var pigg och nöjd under hela besöket och allt var så bra så. Nu väger lilleman 4445 g och är 56,5 cm lång. Det verkar som att lillen vill bli en stor kille snabbt :)

 

Sen tog vi en promenad inne i stan och jag köpte en massa nya blommor, så nu kan vi äntligen kasta ut alla ruttna julblommor.


Igår hade vi fikabesök av lille Lucas och hans mamma Mari. Lucas, som är några veckor äldre än Wilmer, är den första bebiskompisen som Wilmer har träffat. Killarna verkade dock inte så jätteintresserade av varann utan ville hellre äta eller sova men trevligt hade vi det i alla fall :)


Wilmer med sin kompis Lucas

På kvällen blev vi bjudna på middag hos Hanna och Jonas. Supergott, lyxigt och trevligt som alltid. Under tiden vi satt och mumsade på maten passade Wilmer på att mumsa på sin tumme. Det var första gången han lyckades suga på tummen och han verkade riktigt nöjd!

Lilla tummen är på väg att slinka in :)


Nu ska vi snart gå och möta upp Joel när han slutar jobba. Vi ska handla mat och gotte inför helgen. Ikväll kommer farmor och farfar och myser med Wilmer. De kommer säkert tycka att han har vuxit jättemycket sen sist :) Imorgon kommer kusse Johanna och hennes Andreas och hälsar på oss. Det kommer bli en bra helg!

Trevlig helg på er!

♥ KRAM!

Kommentarer
Postat av: Morfar

Va kul att Wilmer har fått en "lekkompis" i Lucas. Oj, va bus dom två killarna kan hitta på framöver när de upptäckt varandra lite mer och när dom lärt sig krypa och gå:) Ha nu så kul tillsammans med farmor och farfar och sedan med mysiga kusinen Johanna och hennes Andreas på lördag. Kram från oss två genom "moffa".

2010-01-23 @ 12:22:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0