Midsommar och halvårsdag

Hurra för Wilmer idag, som redan hunnit bli ett halvt år. De här sex månaderna har verkligen bara försvunnit känns det som, men ändå har vi hunnit med en himla massa underbart och det är svårt att komma ihåg hur livet såg ut innan. Det har helt klart varit det bästa halvåret i våra liv :)

Förra veckan var vi på halvårskontroll på BVC och träffade en läkare. Allt såg fint ut och nu väger lillen 7500g och är 69 cm lång. Wilmer visade stolt upp sina två gaddar för doktorn.

I helgen har vi varit i Tönnånger och firat midsommar hos farmor och farfar. Med oss hade vi våra goda vänner Ida och Joel ;) Vi träffade även faster Kristin och farbror Mårten samt lite vänner till Kristin. Vi hade en mycket trevlig helg med fint väder, god mat, massa lekar, tennis (för killarna), årets första dopp, bastubad, båttur, kubb, blomplock, promenader, allsång, spelkväll, försök till att surfa och mycket mer... Tack goa vänner och fina familjemedlemmar för en toppenhelg!


Lupinjakt


Midsommarlunchen


7-kampen är i full gång


Wilmer har läst mycket böcker i helgen. Här ligger han på pappa Joels gamla filt..


Plockar blommor och blåbärsris till kransarna


Jag och Lunk binder kransar


Midsommarfina


Fina vännerna Ida och Joel


Fågelbild som Joel ville visa att han tagit


Kransarna är färdiga


Ny 7-kamps gren : gräsklipparrace ;)


GP behöver nog bygga en ny brygga nu när jag trampat igenom :)


Tjejerna fick lift hem från sjön


Joelarna



Tjejerna dominerade i kubb ;).. eller inte..

Idag har jag och Wilmer njutit av sommarvädret tillsammans med Sanna och Ludde. Vi har legat på en filt i halvskuggan i Trädgårdsföreningen och bara tjötat och haft det gott.

Ikväll har vi varit på sista babysimmet innan sommaruppehållet och Wilmer hade varit så duktig så han fick diplom :) Här kommer lite bilder...











KRAM!

Kommentarer
Postat av: Mormor

Grattis Wilmer på 6-månadersdagen ! Vilken duktig simmare du är.Vi får plaska i badbalja när du kommer hem till oss i sommar. Kramar från mormor och Gudfadern !

2010-06-28 @ 22:14:58
Postat av: Kristin

Babysim verkar roligt! Kram på er alla tre

2010-07-01 @ 11:43:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0