Vårsol och korvgrillning

I lördags kväll var vi hemma hos Kristin och Daniel och käkade god kycklingsallad och tittade på melodifestivalen. Det blev en trevlig kväll även om inte vårt tips på vinnare gick in...


Fina vänner


Vilka underbara soliga dagar vi har haft. Man blir ju så pigg och glad. Underbart! Igår passade på att njuta riktigt ordentligt av det vackra vädret och åkte tillsammans med Sanna, Stefan och Ludde ut till naturreservatet utanför Vidingsjö. Där blev det en härlig promenad innan vi stannade och grillade korv och drack varm choklad. Vi fick även leka av oss lite i snön... :) Både Wilmer och Ludvig sov gott i sina vagnar hela tiden. Vi hade verkligen en riktig superdag.


La familia


Grillmaster



Snöbrottning


Njuter av sol och korv ;)

När vi kom hem blev det bullbak för att fylla upp fikafacket i frysen. Det går som sagt åt lite fika;) Jag fick även nöjet att bada tillsammans med Wilmer i badkaret för första gången. Man ser verkligen hur han njuter när han ligger där och flyter. På kvällen kunde vi sedan med gott samvete gosa ner oss i soffan framför en film.


Wilmer övar sig att ligga på mage

Idag har jag och Wilmer inte varit hemma mycket. Vi gick hemifrån innan kl 10 imorse och gick till babycafé på Freja. Där träffade vi Evelina, Ville, Jessica och Arvid och en massa andra bebisar och deras mammor. Mycket trevligt. Efter freja mötte Wilmer och jag upp Sanna och Ludde på stan och vi gick tillsammans och de träffade de övriga i vår föräldragrupp från MVC. Det var första gången vi träffades efter att vi alla fått barn så det var jättekul att se varandras guldklimpar och höra hur de andra har haft det. Det blev en liten promenad innan vi gick hem till pappa Joel igen.


Ville och Wilmer på Freja
(tyvärr hade Arvid hunnit åka hem när kameran kom fram)



Inatt har Wilmer sovit i sin spjälsäng för första gången och det gick jättebra! Det var nog jobbigast för hans mamma som bara låg och väntade på att han skulle vakna och vilja komma och gosa. Men han sov lugnt vidare och vaknade först 4 h senare. Då fick han mat och sen fick han ligga hos mig och Joel som han brukar. Därefter sov han ytterligare 4 h i följd. Vilken bra natt! Så nu hoppas vi att det ska fortsätta såhär :)


Kommentarer
Postat av: Morfar Ola

Hej familjen:) Vilka härliga vinterbilder ... man kan ju riktigt känna korvdoften. Idag har morbror Oskar, Kerstin och jag varit på tapasbar i Stockholm och ätit calamares, mums. Till helgen kommer mormor Agneta upp till storstan och det ska bli väldigt trevligt. Hon får med sig ett helt gäng Växjöbor så nu blir det en smärre invation av galna smålänningarna i huvudstaden. Jag antar att det blir mycket spring i affärer, många pub-besök och så höjdpunkten (enligt tjejerna) konsert med Björn Skifs. Ses snart ... längtar till att träffa om en dryg vecka.

2010-03-17 @ 23:36:21
Postat av: Morfar Ola

Hej familjen:) Vilka härliga vinterbilder ... man kan ju riktigt känna korvdoften. Ikväll har morbror Oskar, Kerstin och jag varit på tapasbar i Stockholm och ätit calamares, mums. Till helgen kommer mormor Agneta upp och det ska bli väldigt trevligt. Hon har sällskap med ett helt gäng Växjöbor så det blir en smärre invation av galna smålänningar i huvudstaden. Blir mycket spring i affärer, ett och annat restaurangbesök och så höjdpunkten (enligt tjejerna) konsert med Björn Skifs. Ser fram emot ett besök i Linköping om drygt en vecka:) Ha dé!

2010-03-17 @ 23:47:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0