Wilmer 3 månader ♥

Igår blev vår lille skrutt 3 månader. Tiden bara springer fram. Men mycket har hänt också och vår lille kille har blivit så duktig. Flera nätter har han somnat vid 9-tiden och sovit i spjälsängen ända till 5-tiden, så vi ska inte klaga. Vi passade såklart på att fira Wilmer när mormor och morfar var här i helgen.


Grattis älskling!

Som sagt har vi haft besök av Wilmers mormor och morfar i helgen och vi har haft supermysigt. I lördags var vi nere på stan och strosade samt käkade lunch. På kvällen åt vi god mat och tittade på tv. Söndagen hade vi mys och firade lilleman lite innan det var dags att säga hejdå igen. Wilmer njöt för fullt av all uppmärksamhet. Tack mormor och morfar för alla fina paket.


Wilmer har börjat förstå att det är kul med leksaker


charmtroll


Mys hos morfar


Wilmer hos sin mormor


Wilmer med sitt stora påskägg

Vi har även haft lite påskfirande och igår eftermiddag blev vi bjudna på påskmiddag hemma hos Anna och Z. Mycket gott och trevligt och vi var så mätta när vi skulle gå hem att både Wilmer och vi rullade fram.


Mina älsklngar


Mjölk i flaska smakar sådär... men vi övar lite iaf..


Nu ligger Wilmer och sover middag. Vi har haft en lugn mysdag hemma idag, kan faktikst behövas ibland. Imorgon ska Wilmer få sin första spruta...


Kommentarer
Postat av: Mormor

Tusen Tack,för härliga dagar hos Er ! Ni har verkligen en helt fantastiskt GO, GLAD och SNÄLL liten kille.Längtar efter honom redan... Massor med Påskkramar till Er.

2010-03-29 @ 20:55:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0