Wilmers första resa

I helgen har vi varit i Växjö och visat upp vår lille skatt. Det var första gången som Wilmer åkte så länge i bilen och han skötte sig galant. Han har varit en riktig pärla hela helgen och visat sig från sin bästa sida även om han fick sova i en ny säng och vandra från famn till famn. Vi åkte redan i torsdags eftermiddag efter att Joel kom hem från jobbet och var framme vid 21-tiden, efter att ha behövt stanna utanför Jönköping för att fylla på en liten mage med mjölk och en Joelmage med korv. Torsdagkvällen blev lugn med mat och mys.

På fredagen fick vi äntligen träffa lilla söta Ella som nu hunnit bli 9 dagar gammal. Wilmer kändes plötsligt väldigt stor... Det var jättekul att träffa den lilla familjen och tiden gick alldeles för fort. Vi åkte även förbi Stina en lien sväng och sa hej. När vi kom tillbaka hem kom Kajsa på en blixtvisit. Ibland hade dagarna gärna fått ha fler timmar.


Sötaste Ella


Vårt lilla hjärta blev visst lite större...


Fina Kajsa och fina Wilmer

På kvällen var det middag hemma hos Lunkan och Joel. Det bjöds på supergod kyckling och rösti. Ida och Simon var också där. Var superkul att ses igen efter att de varit utomlands ett år. Det var en riktigt toppenkväll med god mat, spel och härliga vänner.


Hela gänget




Härligt att träffa Mini och Simpa igen

Lördagen var en riktig släktdag. På dagen kom faster Kerstin och Ulf samt min Kusin Johan och Mia och deras tre barn. Det var jättetrevligt att ses och kul för sysslingarna att få träffas. Wilmer fick även träffa sin käre morbror igen eftersom han kom hem från Stockholm. Det gillade vi:)


Sysslingarna


Karins kusin och faster


Middagsvila

På kvällen var det 30 års kalas hos kusin Johanna och Andreas. Där var det liv i luckan minsann och supertrevligt. Synd bara att vi missuppfattat tiden och var en timme sena.. haha


Den unga 30 åringen
Eftersom det blev två sena kvällar i rad blev det en lugn söndag. Wilmer har sovit jättegott mellan oss i mormor och morfars sängar varje natt:) Vi tog en långpromenad på förmiddagen och sen kom Lunkan på besök. Vi åkte hem på eftermiddagen och även om Wilmer var vaken halva vägen hem så var han jätteduktig. Det har varit en underbar helg som har gått på tok för fort.


Lunkan


Tant Lunkan är en rolig prick


Mys med morbror

Idag har Jessica och Arvid varit här och fikat med oss, så även måndagen har varit en bra dag! :)

Kommentarer
Postat av: Mormor och morfar

Tack, tack, TACK för att ni kom hem. Var verkligen en helt fantastisk helg på alla sätt och vis. Tänk att vi ALLA var samlade tillsammans. Hela familjen, släkt och vänner. Tiden gick alldeles för fort bara men vi minns alla glada skratt med en Wilmer och morbror Oskar i högform. Karin och Joel ni är kanonfina föräldrar och vi längtar redan efter att få träffa Wilmer igen ... och er också naturligtvis :) Ha det bra så ses vi snart igen.

2010-03-01 @ 23:22:03
Postat av: farmor

Skönt att resan gick så bra och att ni träffat så många trevliga vänner! Så stor han har blivit, prinsen!Kram från farmor

2010-03-02 @ 09:27:18
Postat av: Jonas Modig

Va skoj och mysigt ni verkat ha det. Roligt att ni tittade förbi oss. Va så roligt att träffa er. Hoppas vi ses snart igen. Kram

2010-03-02 @ 17:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0