4 månader = smakisar

Vår älskade lille prins har nu hunnit bli 4 månader... Känns som att vi nyss satt och pratade om den här månadsdagen då man bli matmyndig och då kändes det ganska långt borta. Men nu är vi här och även om jag tycker att amning är toppen på alla sätt och vis så var det ju helt självklart att 4 månaders dagen skulle firas med en liten smakportion. Vi är ju ganska ivriga både jag och Joel...


Wilmer fick en 4 månaderspresent av sina söta vänner
Arvid, Ville och Ludvig


... och här blev resultatet;
palsternackspuré, jummi! :)

Wilmer satt så fint i sin stol när mamma följde alla regler: smakade, smaskade och gjorde mmm-ljud innan det var dags för Wilmer att smaka. Joel stod bakom filmkameran och vi väntade spänt på alla roliga miner som skulle komma, men dessa uteblev. Wilmer gapade, smakade och svalde och sen gapade han igen. Det verkade som att han tyckte det var helt okej även om han höll på att klökas en gång.

Nästa dag gjorde vi samma procedur igen och då fick vi oss ett gott skratt när Wilmer testade alla olika grimager som han kunde komma på.





Annars har vi haft en bra vecka. Vi har hunnit träffa bebiskompisarna och även varit en sväng ute i Brokind på mitt jobb. Det var jättekul att träffa alla barn och jobbarkompisar igen och Wilmer tyckte att det var hemskt spännande med så många barn som ville titta och klappa på honom.

Igår var det Valborg och detta firades med middag hemma hos Kristin och Daniel. Där var även Z, Anna, Rebecka och Magnus och vi hade en riktigt trevlig kväll. Var även vid slussarna och tittade på brasan och fyrverkerier. Stackars Wilmer som sov så skönt i vagnen innan allt smällande drog igång. De andra sa att det var ett mycket fint fyrverkeri, men jag såg ingenting eftersom jag hängde ner i Wilmers vagn och höll för öronen på vår storögda son.


Idag har vi haft en skön hemmadag. Vi har storstädat, varit på promenad och satt in kort i album. Ikväll blir det bara mys här hemma. Gott kött med klyftpotatis och sallad för föräldrarna och puré för lilleman. Ha en go fortsättning på helgen!


Grabbarna kollar på tv :)


Tränar nacken


Wilmer sitter och beundrar alla sina fina presenter


Provtur med nya gåvagnen

Kommentarer
Postat av: sandra

lille pluten så stor du börjar bli!! Gott med riktig mat! Hoppas vi ses snart!

kram kram från oss i Ljungby

2010-05-02 @ 17:56:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0