Bröllop och massa annat

Oj vad mycket kul vi har hittat på sedan sist. Vi har varit dåliga på att uppdatera så det är dags att ta tag i det nu när vi har en skön soff-fredag :)

Förra helgen åkte vi till Ängelholm/Båstad där vi fick vara med om bröllop, dop och en härlig fest. Det var våra kära vänner Jonas och Adelina som sa JA till kärleken och lilla gosElla som blev döpt. Vi hade en helt fantastisk dag och kväll! Wilmer var glad och nöjd hela dagen och ville absolut inte sova på kvällen när det var så mycket spännande som hände. Kl 23 somnade han äntligen bredvid blivinade flickvännen Ella, lagom till tårta och dans. Det tyckte de två föräldrarna var alldeles utmärkt och vi passade på att skaka loss lite extra!


Kul att träffa vännerna igen!


Det vackra brudparet


Nygifta


Familjen


Kalaspinglan Ella


Grabbsen


Flickorna


Brudparet vid bilen


Mor och son vid middagen


Två trötta hjältar dagen efter

Veckan har bjudit på en massa skoj. I måndags var det återigen babysim, där Wilmer njöt för fullt. Vi hann även med picknick med Sanna och Ludde på förmiddagen. På tisdagen var det dags att fylla på i kylskåp och skafferi, så Sanna och jag satte barnen i bärssele på magen och drog till Maxi för storhandling.


Tittut!

I onsdags var det dags för 5-månaderskontroll på BVC med nya sprutor. Wilmer blev ledsen men var hur duktig som helst. Han hade även vuxit fint sedan sist och väger nu 6900 g och är 68,5 cm lång. Det är en lång och smal kille vi har... Dagen blev lite gnällig men vi slapp feber även denna gång, skönt! Efter BVC gick vi till café Fräcka fröken och umgicks med hela mammaligan. På kvällen bjöds det på mat hemma hos Kicki och Danne.

På torsdagen åkte jag och Wilmer ut till öppna förskolan tillsammans med de andra mammorna med barn. Vi hade en mysig stund som alltid och på kvällen hängde jag och Wilmer med Hanna, medan Joel svettades runt med 11000 andra i Blodomloppet. Vi hade tänkt gå och hejja på vid mållinjen, men det regniga vädret höll oss inne.


Sötisarna hänger


Hej!

Idag är det underbara fredag och jag och Wilmer har träffat fina Evelina och Ville. Nu är det dags för en lugn och välbehövd helg tillsammans med lilla familjen :) Idag säger vi även grattis till prins Wilmer som hunnit bli 5 månader ung. Dagen till ära har den första lilla tanden visat sig i underkäken. Aj!


Wilmer i sin nya sommarhatt

Wilmer fortsätter att utvecklas i rasande tempo. Han gör tappra försök att sätta sig upp men lyckas bara göra en situps innan han får lägga sig ner igen. Snart är det nog dags att byta till sittdel i vagnen för det är inte alls särskilt kul att ligga där när man är vaken. Men det är lite ångest att han snart är stora killen. Vi har även hunnit med att testa en del mat; palsternacka, potatis, gröt, majs, banan och smörgåsrån. Även om det inte är någon större hit så går det på rätt håll, särskilt när det bjuds på söta saker som majs eller banan. Kanske ingen skräll, då sockerberoende finns i släkten :)

Lillkillen har även utvecklat sitt humör. Ena stunden är han helt otroligt envis och nästa bubblar han av skratt. Nu behöver vi inte längre truga för att få honom glad utan det räcker med ett glatt leende eller ett roligt ljud. Härligt att han fått så mycket personlighet!



Kommentarer
Postat av: Morfar

Va bra att du börjar få tänder grabben. Morfar vet en massa saker som är JÄTTEGODA ... och som han tänker bjuda dig på när du bara har blivit så stor så du förstår vad man INTE ska berätta för föräldrarna:)

Ha en skön helg och njut av livet! Kram till er alla tre.

2010-05-28 @ 23:08:00
Postat av: Arvid & Jessica

Vad härligt med bröllop och OJ vad ni är fiiina =)=)=)

2010-05-29 @ 20:03:12
Postat av: Evelina

Vad kul med så många nya foton!! Och kul med en liten tand:) Tror nästan att det är nåt på gång i Villes mun också. Kram

2010-05-30 @ 00:10:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0