Födelsedag och babysim

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det finaste Joels födelsedag, HURRA HURRA HURRA! Vi har haft lite firande här hemma idag med tårta, paket och mys.

Wilmer hos födelsedagsbarnet med den frodiga mustagen?


Vi har även firat födelsdagen i poolen, då Wilmer varit på babysim för första gången. Miniälskligen var jätteduktig och njöt i vattnet. En och annan kallsup hann vi också med :) Men oj vad trött lilleman har varit ikväll och nu sover han gott i sin säng. Mamman hoppas att han ska sova lite extra länge efter alla nya intryck...

Äntligen har lillprinsen nästan blivit sig själv igen. Det var en seg sjuka han drog på sig med återkommande feber och en dunderförkylning. Under veckan har vi hunnit med två besök på vårdcentralen eftersom febern inte ville ge upp, men tack och lov verkar helgen hemma hos mormor och morfar varit helande!

I fredags åkte vi som sagt till Växjö. Joel drog ganska direkt iväg till Jonte för att planera klart det sista inför Jonas svensexa och jag skulle egentligen tagit med mig Wilmer bort till Anna för middag med Lunkan och Elin, men eftersom Wilmers feber återigen stigit så fick han bli kvar hemma hos mormor och morfar medans jag åkte iväg. Känns lite taskigt att lämna bort Wilmer för första gången när han var sjuk, men mormor och morfar var hur nöjda som helst och det gick lysande. Fick bara cykla hem en gång och amma annars kunde jag vara med hela kvällen och det var faktikst riktigt skönt att få lite avlastning efter en jobbig vecka... Det var en mycket trevlig kväll med brudarna.


Wilmer fick en ny skramla som snabbt blev favorit


Wilmer hos morfar

På lördagen drog Joel iväg tidigt för att kidnappa "grisen" och vi andra hade en lugn morgon hemma. Sedan åkte jag och Wilmer ner på stan en sväng med mamma och pappa där vi senare mötte upp Adelina och Ella. Jag och Wilmer hade en mycket mysig dag med flickorna Gustavsson, (snart Modig) och vi fick även besök av Stina, Johanna och Hanna, trevligt! Eftersom Wilmer fortfarande var lite hängig ändrade vi lite i planering oh spenderade kvällen i lugn och ro på Hovshaga.


Ella hade ett roligt gym som wilmer fick låna


Söta goa Ella


En hängig Wilmer hos Stina


Hanna, Johanna, Ella och Adelina


Lördagsmys i soffan


Söndagen bjöd på promenad, middag och Joelkalas, innan det var dags att vända hem till Linkan igen. Helgen gick fort men snart kommer en ny! Underbart!

Kommentarer
Postat av: Mormor

Tack för lånet av sonen. Han skötte sig utmärkt,det gör vi gärna om igen! Krmar från barnvakterna

2010-05-10 @ 22:15:35
Postat av: Evelina

Vilka fina byxor Wilmer har!! Jag håller tummarna för att han sover gott nu efter simturen. Måste få höra alla detaljer imorgon:)

2010-05-10 @ 22:57:04
Postat av: farmor

Känner Wilmer igen sin käre far i den stiliga mustaschen?

2010-05-11 @ 10:05:12
Postat av: Jonas

Tackar för en trevlig lördag :) Ella heter faktiskt redan Modig! ;) Ha det gött så hörs vi.

2010-05-11 @ 18:54:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0