Förändring...

Ojsan, den där utlovade uppdateringen dröjde visst lite längre än vad jag hade tänkt mig.. Men nu är det iaf dags :)

I helgen hade vi fint besök av Ida och Simon. Vi hade en supermysig helg med idol, vin, spel, den obligatoriska rundan på stan och massa babbel. Wilmer njöt av att ha två otroligt barnkära vänner här som gosade, lekte och underhöll med gitarr. Tack goa vänner för en mycket trevlig helg!


Ida tog glatt hand om alla kvällsrutiner


Wilmer var som trollbunden när Simon spelade på gitarren


Lunch på stan


Läsa böcker är väldigt intressant

På söndagen tog vi tillvara på det vackra höstvädret och gick till lekplatsen för att gunga och åka rutschekana...


Oj vad mycket mer det fanns att se när man fick åka framåt i vagnen på promenadenRoligt att gungaiihh


Båda mamma och pappa fick åka kana med Wilmer


..och så lite lek i löven

Wilmer är en mycket nöjd liten kille. Det är härligt att kunna ta sig framåt själv. Han kryper mellan möblerna och reser sig mot precis allt, även sådant som inte är så tillförlitligt. Det bli en del blåmärken men nu har han lärt sig att sätta sig ner försiktigt från stående, vilken känns bra. Dock har vi inte det mest barnvänliga hemmet för ett litet nyfiket barn, så det blir väl till att tänka till lite extra på detta... Han blir även bättre och bättre på att äta mat, nu är det flera olika rätter som slinker ner utan protest. Enda lilla bekymret är nattsömnen som är lite orolig för tillfället, men de senaste dagarna har det varit på rätt håll så det blir nog fason på detta också.. :)

En nyhet som har hänt under veckan är att vi har bestämt oss för att flytta tillbaka till Växjö igen. Det är någonting som vi har känt mer och mer sedan Wilmer föddes, men anledningen till att det kommer att ske just nu är att vi har hittat det perfekta boendet att börja med. Vi har hittat ett tvåfamiljshus på samma gata som vi bodde förr, på Öster, där vi ska hyra undervåningen. Lägenheten är nyrenoverad och har trädgård, vilket känns väldigt barnvänligt. Dock finns problemet att jag ännu inte har något jobb men jag är helt övertygad om att allt kommer lösa sig på bästa sätt och jag är inte alls rädd för att få vicka runt på lite olika ställen ett tag framöver. Det känns lättare att göra detta nu när Joel ska vara hemma med Wilmer, så det bara är en av oss som behöver skaffa ett jobb direkt. Vi känner båda två att detta kommer bli toppen för vår lilla familj, även om vi såklart kommer sakna våra godingar i Linköping...Kommentarer
Postat av: Mormor & Morfar

Oj, vad mycket skoj ni hunnit med sedan senaste uppdateringen. Ser ut som om Wilmer kan hjälpa Mårten i bandet i framtiden. Vi ser naturligtvis fram emot att ni kommer tillbaka till Växjö.

Här nere i ett varmt och soligt Italien hälsar även Anders och Lena till er.

2010-10-05 @ 22:15:03
Postat av: Mormor & Morfar

Oj, vad mycket skoj ni hunnit med sedan senaste uppdateringen. Ser ut som om Wilmer kan hjälpa Mårten i bandet i framtiden. Vi ser naturligtvis fram emot att ni kommer tillbaka till Växjö.

Här nere i ett varmt och soligt Italien hälsar även Anders och Lena till er.

2010-10-05 @ 22:15:40
Postat av: Therése B

Åh så roligt att ni flyttar tillbaka=) Öster kommer nog bli toppen!

2010-10-06 @ 18:45:06
Postat av: Ida & Simon

Tack själva för en toppenhelg tillsammans! Wilmer är ju bara för go och det var så kul att få vara med honom en hel helg. Har kommit på ett bra sätt att snabbt få ett leende på läpparna, det är bara att tänka på Wilmers super-move när han viftar handen vid munnen haha! Har spanat lite extra på ert blivande hus och det ser fint ut :) Hörs snart! KRAMAR

2010-10-06 @ 20:39:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0