Huvudstaden, altaninvigning och frisörbesök




I helgen har vi varit på minisemester i Stockholm. Vi hade härliga, soliga (blåsiga) dagar och hann med både det ena och andra. Det började lite nervöst med storm och försenade tåg men det hela slutade bra och vi kom upp till Stockholm endast en timma efter utsatt tid. På stationen mötte farmor upp och vi promenerade tillsammans till Kungsholmen, där vi skulle bo. Efter att ha lastat av väskorna i den mysiga vindsvåningen farmor hyrt åt oss, gick vi ner till Kristina som väntade med god mat.


Tågresan ägnades mestadels åt att äta för att Wilmer skulle sitta still. Men han var jätteduktig och skaffade sig flera nya kompisar under resan.

Lördagen ägnade vi åt att gå, gå och gå. Jag och Joel gick i förväg ner till stan på morgonen medan Wilmer förljde med farmor och Kristina för lek och bus i parken. Efter ett par timmars shopping mötte vi upp farmor, Wilmer, lillebror Oskar och Christel för lunch på Kulturhuset och ännu mer shopping. På eftermiddagen traskade vi hem mot Kungsholmen igen lagom till farfars ankomst. Vi hade en mysig kväll med god mat och trevligt umgänge.


Frukost i vår lägenhet


Lite lek på "Rum för barn" på Kulturhuset efter lunchen


Laddar batterierna med favoritmaten, korv


Wilmer, farfar och farmor

På söndagen promenerade vi till Vasastan där vi fikade hemma hos Joels kusin Lisa. Wilmer fick även träffa sin lilla syssling Rut som bara är en månad gammal, en riktig sötnos.


Lilla Rut och stora Wilmer :)


Pappas pojke var lite avundsjuk...

På eftermiddagen bar det av hemåt igen. En helg går alldeles för fort. Hemma väntade en härlig överraskning; mormor och morfar hade nämligen varit och hämtat sina gamla trädgårdsmöbler och mattor och gjort det riktigt mysigt på vår altan.


Första måltiden på altanen :)


Wilmer och mormor gungar

Idag har Wilmer varit hos frisören för första gången. Det var dags att jämna till de ojämna längderna och få lite ordning på de fina lockarna. Lilleman satt duktigt i pappas knä och mumsade kex medans han nyfiket tittade på när frisören snyggade till frillan. Jättefin blev han, vår lille skatt!



Idag har mormor varit här och busat hela eftermiddagen och kvällen. Hon fick även passa Wilmer en stund när jag och Joel var och tittade på ett fint hus. Vi avvaktar dock lite till med husköp och övar vidare tills det rätta dyker upp :)

Kommentarer
Postat av: farmor

Kul att ses "på halva vägen". Det var så mysigt att ha en helg tillsammans med er!/farmor

2011-04-13 @ 09:34:52
Postat av: Kristina

Hej Wilmer! Det blev väldigt tomt och tyst här utan ditt trivsamma småprat. Imorse hittade katten Vilma ett russin under köksbordet, som hon lekte länge med. Men jag undrar hur det hamnat där? Kristina

2011-04-13 @ 12:11:57
Postat av: Lisa

Hej,



Det var kul att ses!

Rut har varit fin i sin nya klänning idag.



/Lisa

2011-04-13 @ 17:50:47
Postat av: Evelina

Härligt med en helg i Stockholm, skönt att komma iväg lite alla tre! Vi hade lite trädgårdsfix i helgen, Ville bara älskar att va ute och greja. Häftigt att Wilmer har varit hos en riktig frisör:) Stor kram från oss

2011-04-13 @ 22:16:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0