Wilmer börjar förskolan

En underbar tid är förbi, vår föräldraledighet. Efter knappt två veckors inskolning är det imorgon dags för Wilmer att börja förskolan. Det känns i mammahjärtat vill jag lova, men lillprinsen kommer med all säkerhet att trivas som fisken i vattnet...

Vår lille förskolegrabb har nu blivit en stor kille, somnar själv i sin egen säng, dricker i glas och försöker mer och mer att klara av att göra saker utan hjälp från oss. Fler och fler ord fylls på i ordförrådet och han blir galen om vi inte förstår vad han vill säga.

Vi har haft en underbar helg här hemma. Besök i fredags av goa vänner, familjerna Öhmans och Modigs och vi hade en mycket trevlig kväll tillsammans. Lördagen började med golf för Joel och mys och fix här hemma för mig och Wilmer. När Joel kom hem tog vi en tur ner till stan, där vi lyssnade på Jonatan och Anna när de underhöll på Storgatan samt handlade lite till kläder till Wilmers höstgarderob. På kvällen blev det tacos och filmmys.


Hela gänget


Wilmer, Stella och Ella har fredagsmys i soffan

Idag har vi haft en riktig fixardag, storstädat, handlat, betalat räkningar och fixat en massa här hemma. Sedan fick besök av mormor och morfar till Wilmers stora glädje.


Bus med morfar

Förra veckan var vi i Karlskrona för att fira Jonas och Johanna som sa JA till varandra. Vi hade en helt underbar dag, kväll och natt och vår uppgift som toastpar gick alldeles lysande!


Vi tog tyvärr väldigt lite kort under kvällen, men de var otroligt fina!

Annars var förra veckan lugn. Vi är genomförkylda hela familjen, mycket nya baciller nu i uppstarten. Wilmer och Joel har haft inskolning på dagarna och jag har ju jobbat. Känns dock skillnad nu när jag bara jobbar 85 %, underbart :)


I skogen för att leta efter kantareller. Tyvärr sprang vi inte på några...


Vi hade Vidar här en stund i fredags när hans föräldrar städade ur lägenheten en trappa upp.
Det kommer bli tomt här i huset utan Wilmers lille goe vän.
Vår lille älskling på väg till förskolan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0