Besök och kalas

Sedan sist har dagarna sprungit förbi fort, alldeles för fort.. Förra helgen hade vi besök av farmor och farfar. Vi hade mysiga dagar tillsammans och hann med att leka, äta god mat, gå promenader, kolla in city. På lördagskvällen kom även Wilmers mormor och morfar hit. Toppen med en massa uppmärksamhet tyckte Wilmer!


Liten galning på promenad


Farmor och farfar

I veckan har Wilmer haft feber och varit hängig. Nu är febern borta, men matlusten är fortfarande som bortblåst. Vi hoppas att detta ska ge med sig så fort som möjligt. Veckan har därmed mestadels varit lugn. Lunkan var här en kväll (och hämtade lite baciller) och umgicks med oss och en kväll hade vi besök av Stina och Sebastian för lite kvällshäng. Annars har det inte hänt så mycket alls...

I fredags var jag på Cocktail-party med mitt jobb, trevligt. På lördagen kändes Wilmer pigg igen så vi tog en runda ner på stan och mötte upp mormor och morfar för en fika. På em var Joel och morfarOla på Hockey och kollade på när Lakers vann över Örebro. Vi hade sedan en lugn kväll tillsammans med en liten grabb som vägrade somna. Idag har vi varit på Hovshaga hela dagen och firat fina morfar som fyllde år i veckan!


Wilmer går modevisning i sina nya (stora) kläder som mamma köpt på klädparty :)


Liten sjuklig leker i lådan




Kalasfin :) Tyvärr togs inga kort under själva kalaset...

Förra söndagen var en lycklig dag, då lilla Tove kom till världen. Grattis till våra fina vänner Kristin och Daniel son äntligen blivit föräldrar. Ni saknas i vår närhet!

Buuhuu för att helgen är slut igen. Känns som att man inte hinner med hälften av allt man skulle vilja hinna med.. Tur att det snart är helg igen, och då kommer kompis Ludde på besök, äntligen! :)

Ha en bra vecka!

Kommentarer
Postat av: Lunkan

Ja vad gör man inte för lite Wilmer pussar, en förkylning har väl ingen dött av...dock snörvlas det på ganska rejält här hemma ha ha...men är tant inte för trött imorgon efter jobbet så kommer hon förbi och tjaaaa syr lite kanske, eller vad säger du Cookie? ;O) Puss på Er och god natt!

2011-03-20 @ 22:59:45
Postat av: farmor

Stort TACK för senast! Krya på dig Wilmer, vi ses snart igen! Kram från farmor

2011-03-21 @ 13:27:12
Postat av: Stina

Vad fin han är lillkillen (eller ja han är ju inte så liten längre...)! Vore mysigt att hinna långprata någon dag i veckan och inte bara be om ta-hand-om-bebis-råd :)

Kram!

2011-03-22 @ 18:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0