Kompisbesök

Veckorna har rullat på igen och vi har bara hängt med. En eftermiddag var Ella med familj här och hälsade på och lekte. Väldigt mysigt och mycket bus blev det!


Wilmer-blåbär och Ella-jordgubbe

Wilmer har blivit pusselexpert. Det märks att det pusslas en hel del på förskolan för helt plötsligt har han tålamod att pussla färdigt ett helt pussel helt utan hjälp.


Koncentrerad


Bravo! Wilmer ger sig själv en applåd för sig prestation


Åker "koa" (traktor) på lekplatsen i närheten av där vårt hus ska byggas


Nyklippt kille springer av sig sockerkicken (fick muta med godis när saxen skulle fram)

Nu i veckan har det varit höstlov. Iofs är det ingenting som berör vår familj särskilt mycket men jag och Wilmer unnade oss ledighet måndag em och tisdag och tog emot finfrämmat från Linköping av Evelina och Ville. Joel var iväg på utbildning med sitt jobb, så vi fick ha våra gäster för oss själva. Vi hade mycket mysiga dagar och återupplevde den underbara tiden som föräldralediga tillsammans. När Wilmer slutade vakta över alla sina leksaker så lekte killarna jättefint tillsammans. De sprang runt och busade så de kiknade, satt tätt intill i soffan och kramades. Synd att man inte kan få ha alla som man tycker om nära sig...

Utöver all lek hemma hanns med lek nere i Strandbjörket, en tur på stan, fika, vin och massa babbel :)
Morgonmys i soffan


Hålla handen :)

Igår var Johanna, Adreas och Viola här och fredagsmyste med oss. Vi hade en jättemysig kväll tillsammans och Wilmer lilla syssling är så söt, så söt. Wilmer visade sin svartsjuka sida och gillade inte alls när Joel eller jag gullade med Viola.


Tyvärr togs inte så mycket kort. Här är iaf sysslingarna tillsammans. Viola har precis lärt sig att sitta :)

Idag har vi varit på lekplasten och lekt innan vi sedan gick vidare till stan och uträttade lite ärenden. Hade turen att springa ihop med Lunkan och Joel så innan vi vände hemåt igen käkade vi fika/lunch tillsammans på Askelyckan. Det gillades!

Sedan sist har vi skrivit på upplåtelseavtal för vårt hus. Nu är det allstå verkligen på riktigt. I slutet av månaden ska vi på designkväll där vi ska få träffa alla våra blivande grannar samt titta på de olika designval som ska göras innan jul. Spännande som bara den :)

Wilmer har nu börjat visa sin busiga sida på förskolan. Även hemma testas det för fullt för att se hur vi reagerar i olika situationer. Nya ord ploppar upp varje dag och det känns som att det har hänt massor på bara några veckor. Även om orden inte är helt tydliga kan har nu få ihop små fraser med både två och tre ord i följd. Han är så nöjd :) Det märks även att förskolan räknar mycket. Idag räknade han själv till nio ( men oftast gör han sabbvarianten: en, tå, åtta, nioooooooooo).

På onsdag morgon har vi äntligen längtat färdigt. Då går resan till Kanarieöarna. Ska bli skönt och underbart och otroligt spännande. Nästa gång vi skriver är vi en nyans brunare (förhoppningsvis). Ha det gott, det ska vi ha :)!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0