Huset!

Idag har det minsann hänt grejer på husfronten. Numera står det nämligen ett hus på vår grund. Vårt hus ♥


I helgen kom byggnadsställningarna upp


Idag på min lunchrast åkte jag bort och då hade undervåningen kommit på plats





Efter jobbet hade bygget kommit såhär långt :)


Nu har vi ett hus. Det är här vi ska bo. Hur häftigt är inte det?=)



Från baksidan

I fredags åkte vi till Linköping för att äntligen få umgås med Kristin, Daniel och Tove. Tyvärr fick Tove någon sorts magsjuka efter middagen och hon var inte alls pigg, så vistelsen blev kort. På lördag morgon efter frukost bestämde vi oss för att vi gjorde bäst i att åka. Vi tog en tur in till vårt saknade Linköping, gick och strosade, drömde oss tillbaka och shoppade lite, innan vi vände hemåt Växjö igen. Det blev hur som helt ett mysigt besök hos vännerna och en bra dag i stan, även om det hela kändes så oturligt och trist. Vi hade ju velat umgås mera :)

Lördagskvällen spenderades med andra goda vänner. Jag och Wilmer hade melodifestivalkväll med Stina medan grabbarna var iväg och kollade hockey. En mysig kväll!


Wilmer njuter i badet

På söndags eftermiddagen var det dags för 3 års kalas för Stella. Det blev mycket lek med goa ungar och en massa smaskig fika.


Dags för tårta och sång



Idag har jag varit med Wilmer hos tandläkaren. Vi var kallade på ett extra besök för att röntga framtanden som fick en liten skada på lekplatsen i höstas. Wilmer var på topphumör till vi kom in i tandläkarens rum och Wilmer fick syn på stolen han skulle sitta i. Då tvärvände han och fick fullständig panik. Tandläkaren verkade aldrig ha träffat ett hysterisk barn innan och gjorde absolut ingenting. Tillslut fick hon iaf titta lite i munnen och hon tyckte att tanden såg fin ut. Ingen rötgen behövdes. Kändes som ett väldigt onödigt besök med onödigt lidande. Tandläkarskräck, javisst!


När vi kom hem bakade vi kakor :) Wilmer älskar att få hjälpa till..

Kommentarer
Postat av: Mormor och morfar

Vad fint det blev och så snabbt monterat. Blev lite mer verkligt nu eller hur. Vi förstår Wilmer ... det var ju inget smaskigt som erbjöds hos tandläkaren. Varför ska man då gapa?

2012-02-29 @ 14:57:39
Postat av: Kristin

Wow, nu börjar det ju verkligen hända saker med huset! Kul! Kram på er

2012-03-01 @ 09:41:20
Postat av: Erika

Det är så roligt med våra hus! Vi var uppe en sväng idag och kollade in i vårt och nu börjar innerväggarna komma upp med. Tänk, om bara några månader bor vi där. Underbart! :)



Ja nu måste vi absolut ses! Kan inte du och Stina prata ihop er om ngn helg och höra av er till mig. Så kan vi gå ut och äta tillsammans alla sex. Eller ses hemma hos nån? Vore så trevligt!



Ha en fin helg och hälsa din familj. Stor kram!

2012-03-16 @ 23:30:46
URL: http://erikasjodahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0