Melker 4 månader

I 4 månader har han redan funnits med oss, familjens minsta prins. Han är en go och glad liten kille som mer och mer blir en egen liten person. Nu är han vaken längre stunder på dagarna (vissa dagar sover han knappt någonting, men då gnälls det en del) och vill vara med: sitta vid bordet eller ligga någonstans där han har uppsikt över vad som händer. Storebror är en spännande filur och är han i närheten är det svårt att slita blicken från honom. Det var också wilmer som lockade fram de första spontana gurglande skratten. Mamma och pappa måste kittlas och anstränga sig mycket mer för att få sig ett :)

Han rullar fram och tillbaka och är ofta nöjd med att bara ligga på en filt på golvet, jollera och spana in och tugga på sina händer. Han har två små bissingar i underkäken och det hade inte förvånat oss om det snart kom fler...

Igår på själva månadsdagen fick han smaka på potatismos från storebrors tallrik och det var nog inte helt fel. Vi tänker dock inte stressa med maten när fortfarande amningen fungerar så bra.
Wilmer fick ge första smakisen. 

Melker fick en god och fin giraff av mormor och morfar i månadspresent som även wilmer är mycket förtjust i :) tack ❤️


Idag har vi varit på BVC på kontroll. Melker vägde 7115g och var 66,5 cm lång. Stora killen!

Nu ska vi fixa lunch och sedan hämta storebror på förskolan.

Kommentarer
Postat av: Mormor o morfar

Grattis på 4månadersdagen !Kul att du o storebror tycker om att leka med giraffen.

2013-11-19 @ 22:32:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0