Mer jul och Wilmer 1 år!!!

Vår älskade lille skrutt har hunnit fylla 1 år. Den 28e december firade vi födelsedag och vi kan bara inte förstå hur fort ett år kan gå. Vi började morgonen med sång och paket i sängen, precis som det ska vara :)


Wilmer verkade tycka att det var en härlig start på dagen


Glad :)


Testar sina ätpinnar från Japan, tack Theo :)


Smålandsposten


På eftermiddagen var det tårtkalas


Morfar hjälper Wilmer med paketen


Ella och Adelina


Wilmers tårta


Premiäräter tårta. Gott men pepparkaka smakar bättre


Det händer en hel del på ett år.

Som ni förstår har vi haft ett helt fantastiskt år och vi kan inte ens föreställa oss hur vi klarat oss utan den här underbara lille prinsen förr. Vi är otroligt stolta över vår glada, charmiga och livfulla lilla grabb!

TACK för all uppvaktning och för alla fina paket och hälsningar som Wilmer fått på sin stora dag!!!


Sedan vi kom hem från familjen i Hälsingland har vi även hunnit fira jul tillsammans med mormor, morfar och morbror. På annandagen var det alltså dags för julafton igen. Vilken otrolig lyx tyckte vi att få julafton två gånger samma år!


Fnissig tomtenisse


Tomten var snäll tyckte Wilmer


Tack tomten


Morbror och Wilmer


Vi hann även med lite pulkaåkning


Wilmer har blivit en riktig tuffing i backen


Gitarren som tomten kom med har blivit en favorit


Frillan fixad

Wilmer fick massvis med fina julklappar både på julafton 1 och 2, som vi ser fram emot att leka med. Tusen TACK för allt det fina. Nu har lillprinsen allt han kan drömma om i leksaksväg!

Den 27e firades lillejul med mina (Karins) kusiner. Theo och Wilmer fick äntligen träffas igen och de var mycket intressearade av varann. Synd att Theo och hans föräldrar bor så långt borta tycker vi...


Sysslingar och kusiner

Nu ska vi ha några lugna dagar innan vi laddar om för rolig nyårsbaluns! Gott slut!

God jul

God jul önskar vi er från ett vackert, snöigt och kallt Hälsingland. Snart hoppas vi att tomten hittar hit, men i väntan på det kommer här lite bilder på vad vi hittar på.. :)


Männen gav sig ut i snön och hämtade en vacker gran


Julbad, äntligen är det roligt att bada igen :)


Välling framför öppna spisen


Vackert


På julaftons morgon fick Wilmer träffa lilltomten. Hade även med sig några roliga paket som vi fick öppna efter frukost


På fm blev det en runda med sparken :) Mycket spännande och mysigt enligt Wilmer


Hej vad det går utför :)


Wilmer tittar på granen


Det är svårt att låta bli att pilla


Trappan är mycket skoj


GOD JUL!!!

.. fortsättning på julfirandet följer... :)

Inflyttade

Förra veckan var ganska tuff... Vi bodde i en i princip tom lägenhet och spenderade all hemmatid med att städa och packa ner det sista. Samtidigt hade vi en massa tråkiga avsked med människor som vi verkligen tycker om (men vi ses snart!)Har samlat det mesta av det som ska med i sista lasset i vardagsrummet. Tack Danne för att du hjälpte till att bära!


Wilmer var jätteduktig trots allt stök

På lördag runt luch var allt städat och intryckt i ett stort släp. Det kändes otroligt skönt att allt flutit på så smidigt, iaf så långt..... När vi passerat Lammhult och hade ca 15 minuter kvar att köra tycker Joel att det börjar låta konstigt om släpet. Vi kör in på en parkeringsficka utmed 90-vägen och mycket riktigt... punktering! Det ryker ordentligt om däcket och luktar apa. Joel, som gärna vill fixa allt själv, börjar lasta ur det smockfulla bagaget för att komma åt domkraft och verktyg. Under tiden ringer jag min käre far för att meddela att vi kommer bli lite sena. Den senast nämna får lite smått panik, kastar sig ner från taket, där han håller på att skotta och ringer till bärgare som kommer och räddar oss. Tack snälla pappa, såhär i efterhand fattar vi själva att det kanske inte vore så jättesmart att byta däck mitt i vägen i mörkret på ett släp som är lastat så fullt det kan bli... :) hehe


Vårt äventyr!

Men, nu är vi här. Vi är inflyttade, uppackade och börjar mer och mer känna oss hemmastadda. Tack vare familj och goa vänner så är vi i princip klara med det som kan bli klart just nu... Välkomna hem till oss...


Vårt hus (iaf hela undervåningen)


Wilmer packa upp och ner böcker


Vardagsrum


matrum


Wilmer visar köket


Wilmers rum (lägg märkte till de nysydda gardinerna, är mycket stolt)


Prinsens rum igen


Provsitter stolarna som snart ska bli målade
Lördagsmiddag :)

Det har även hänt en del annat i veckan. Jag har fått jobb. Ett vikariat hela vårterminen på en förskola med 4 och 5 åringar. Känns jätteroligt och jag är väldigt tacksam att jag har så fina vänner som hjälper till och rekommenderar mig :) den här veckan har jag jobbat både tisdag och onsdag och det kändes bra, men fy jag kommer sakna Wilmer något fruktansvärt innan jag vänjer mig vid det här... Tur att han är i så goda händer..

Vi har också varit på bvc på 1(!) års kontroll med Wilmer. Vårt nya bvc är verkligen helt otroligt fint och alldeles nyrenoverat. Wilmer blev helt lyrisk när han kom in i väntrummet och såg att kul man kunde leka med. Det var dock inte lika roligt när sprutorna kom fram, då rullade krokodiltårarna :( Men det gick snabbt över och han var jätteduktig. Ingen feber den här gången heller. Ny vikt: 10320g och längd: 77cm. Han följer sin kurva precis... På em var Joel och Wilmer på babycafé i bvc´s lokaler och lyssnade på sagostund, medans jag uträttade lite annat :)

Igår var Lunkan och Joel här. Vi åt god mat, drack vin och hade en supermysig kväll. Wilmer tyckte att det var så mysigt så han vägrade sova och gick och lade sig tillsammans med oss vid 00.30....

Hörs mer snart... Imorgon blir det mat hos mormor och morfar och pulkaåkning :)

Flyttlass

Nu har första flyttlasset ner till Växjö gått. Lägenheten här i Linköping ser alldels hemsk ut, tom och omysig. Tack vare Albertsson och hans lastbil fick vi med nästan allt vi äger; bord, soffa, stolar, byråer, skåp, 60 kartonger och massa annat. Kvar finns nu bara våra madrasser, köksbordet, varsin stol, och lite småplock. Tur att dammsugaren finns kvar så att Wilmer har någonting att roa sig med :) En vecka kommer vi nog stå ut :)

Nya lägenheten känns bra och vi har kommit iordning lite grann iaf. Tack till Joel, Ida, Jonas, Adelina, Ella, pappa och mamma för att ni gjorde flytten så smidig för oss!

På lördagskvällen var Ida och Joel med hemma hos mamma och pappa och åt och umgicks. Men det blev en ganska tidig kväll eftersom alla var rätt möra.


Glad kille


Wilmer och Lunkan


Wilmer provar den nya pulkan som han fått

Söndagen spenderade jag och Joel i lägenheten bland lådorna medans Wilmer var hemma hos mormor och morfar och busade i snön. På grund av alla snö som föll åkte vi hem tidigt på eftermiddagen för att slippa stressa på vägarna. Wilmer, som hade sovit ordentligt innan hemresan, hade massor med myror i byxorna och tyckte att bilresan var ett mycket dumt påhitt!


Viktigt att borsta tänderna noga när man ätit pepparkaka :)


Pulkpremiär- lite sammanbiten till att börja med


Sen blev det väldigt roligt!


Ute och övar sig att gå i snön

Jaha, då var det alltså dags för sista veckan som linköpingsbo och mammaledig. Det nya livet kommer bli toppen men den här tiden kommer alltid ha en stor plats i våra hjärtan! Grattis till Joel som har den underbaraste tiden i livet framför sig, i 9 månader!!!


Premiärtur i den nya fina fina vagnen. Detta är en present från farmor och farfar som Wilmer öppnade lite i förskott :) Tack!!!

RSS 2.0