Huset!

Idag har det minsann hänt grejer på husfronten. Numera står det nämligen ett hus på vår grund. Vårt hus ♥


I helgen kom byggnadsställningarna upp


Idag på min lunchrast åkte jag bort och då hade undervåningen kommit på plats

Efter jobbet hade bygget kommit såhär långt :)


Nu har vi ett hus. Det är här vi ska bo. Hur häftigt är inte det?=)Från baksidan

I fredags åkte vi till Linköping för att äntligen få umgås med Kristin, Daniel och Tove. Tyvärr fick Tove någon sorts magsjuka efter middagen och hon var inte alls pigg, så vistelsen blev kort. På lördag morgon efter frukost bestämde vi oss för att vi gjorde bäst i att åka. Vi tog en tur in till vårt saknade Linköping, gick och strosade, drömde oss tillbaka och shoppade lite, innan vi vände hemåt Växjö igen. Det blev hur som helt ett mysigt besök hos vännerna och en bra dag i stan, även om det hela kändes så oturligt och trist. Vi hade ju velat umgås mera :)

Lördagskvällen spenderades med andra goda vänner. Jag och Wilmer hade melodifestivalkväll med Stina medan grabbarna var iväg och kollade hockey. En mysig kväll!


Wilmer njuter i badet

På söndags eftermiddagen var det dags för 3 års kalas för Stella. Det blev mycket lek med goa ungar och en massa smaskig fika.


Dags för tårta och sångIdag har jag varit med Wilmer hos tandläkaren. Vi var kallade på ett extra besök för att röntga framtanden som fick en liten skada på lekplatsen i höstas. Wilmer var på topphumör till vi kom in i tandläkarens rum och Wilmer fick syn på stolen han skulle sitta i. Då tvärvände han och fick fullständig panik. Tandläkaren verkade aldrig ha träffat ett hysterisk barn innan och gjorde absolut ingenting. Tillslut fick hon iaf titta lite i munnen och hon tyckte att tanden såg fin ut. Ingen rötgen behövdes. Kändes som ett väldigt onödigt besök med onödigt lidande. Tandläkarskräck, javisst!


När vi kom hem bakade vi kakor :) Wilmer älskar att få hjälpa till..

Mr Testing

Här hemma har Wilmer börjat visa en ny lite halvspännande sida: tvåårstrots. "Nej" är ett mycket använt ord och samarbetsförmågan är inte riktigt på topp alla stunder. Som tur är visar sig denna sida bara lite då och då och däremellan är vår Wilmer fortfarande sprudlande, busig och glad.

Helgen har varit toppklass! Efter en mysig fredagskväll på hemmaplan och en lugn lördagsförmiddag hade vi en mycket rolig och trevlig lördagskväll hemma hos Öhmans. Vi firade Jonathans födelsedag med god mat, tårta, lek, bus och melodifestival. Fick tyvärr avsluta kvällen lite tidigare än tänkt då Wilmer hade för roligt för att vilja somna :)

Skön stil och hur nöjd som helst..

Glass är ju fantastiskt!

Dekoration av födelsedagstårtan. Fler godisar i magen än på tårtan. Undrar vem godisgrisen brås på?

Sockersöta Saga

 

Söndagsmorgonen inleddes med lite pyssel och vattenfärgsmålning. Därefter styrde vi mot Hovshaga och en heldag hemma hos mormor och morfar. Mycket mysigt!


Dags för pulkaåkningWilmer och mormor

Skönt med ett varmt bad efter allt snöbusEn glad kille, nästan jämt!

Wilmer och morfar gjorde en snögubbe :)

 

Wilmers älskade häst har varit hos doktorn. Vi hoppas att bandage och plåster håller för ännu mer lek.

 

 

En stor kram på alla hjärtans dag från oss!

Vi har haft en mysig kväll hemma och nu snusar lillfisen i sin säng. Både Joel och Wilmer är lite halvkrassliga så vi hoppas att de ska pigga på sin snabbt.


Ludde på besök

I helgen har vi haft efterlängtat besök av våra fina Linköpingsvänner, Ludde, Sanna och Stefan :) Vi har haft två härliga och roliga dagar med fullt ös. Varot på simhallen och busat, åkt pulka, lekt i skogen, lekt inne, spelat spel, kollat på mello, grillat, ja haft en alldeles toppenrolig helg... Killarna har varit jättegoa med varandra och lekt riktigt bra tillsammans :)


Spelar fiskspelet som Ludde hade med sig
Fredagsmys i soffan :)


På väg till pulkabacken


Påbylsade i det kalla vädret


Oj vad det gick..


Godingen Ludde
Galenminen


Myser


Trötta efter en fullspäckad lekdag


En tur till skogen i det vackra vädret


I kojan

Bu för att helgen är slut. Saknar er redan!


Vi var såklart en runda till huset och visade också. Såhär såg det ut nu. Lite väl lågt i tak än så länge...


Fortsättning följer...

RSS 2.0