Nu går det undan...

Nu har lilleman minsann fått upp farten. Han ålar fram som en liten mask och utforskar nu allt han bara kan komma åt. Det är med andra ord på tiden att barnsäkra vårt hem. Fort ska det nu även gå i gåstolen, där Wilmer springer fram mellan rummen och pillar på precis allt. Det går inte lämna honom många sekunder. I helgen har nya favoritsysselsättningen blivit att gå och hålla i någons händer. Mamman och pappan tycker att sonens utveckling är superhäftig men vi kan inte förstå att vår lille kille har blivit så stor...



I helgen har vi varit nere i Växjö och i Lund. Vi kom till Växjö i fredags kväll och lämnade Wilmer hemma hos mormor och morfar för att sedan dra iväg på varsitt håll. Joel var ute och åt och drack öl med Jonas och Jonatan och jag var på tjejfest och firade att Anna och Josse fyllt 25. Vi hade båda två en mycket trevlig kväll och Wilmer hade det såklart helt toppen hemma hos mormor och morfar, där det hade blivit mycket bus och skratt.

På lördagen åkte vi till Lund för att vara med på Wilmers syssling (tremänning på Joels språk) Hugos namngivning. Vi blev bjudna på massa godsaker och hade en mycket trevlig dag. På kvällen åkte vi vidare för att fira min godmor Christina och Mathias, som blivit äkta makar. Wilmer var jätteduktig hela tiden men vid 22-tiden var han så sanslöst trött efter alla intryck under dagen, så han sov gott hela vägen hem och fortsatte sedan sova när vi lade över honom i hans säng. Ända till kl 6 låg han i sin egen säng och snusade innan han ville komma över i min säng. Detta är nytt rekord och vi håller alla tummar för att Wilmers sovvanor nu är på väg att ändra sig till det bättre :)

På söndagen åkte vi till Växjös nya köpcenter Grand samarkand för en del shopping. Tack mormor och morfar för fina presenter! På eftermiddagen satte vi oss i bilen och for upp till Linköping igen. Wilmer, som knappt sov någonting på hemvägen, var helt vild efter 2,5 h fastspänd i bilstolen. Han sprang som en liten galning i en timma innan det var dags för ytterligare en bra sovnatt. Mycket skönt! Typiskt nog är både jag och Wilmer helt genomförkylda så idag har vi haft en lugn hemmadag!


Bus med morfar i Växjö




Sötisen Hugo med sin pappa ( min kusin) Per


Wilmer är ute och motionerar sin far




Nu fixar han även gåvagnen själv korta stunder


galning

Förra veckan var det dags för 8 månaders kontroll på BVC. Lillkillen är inte så liten längre utan väger nu 8990g och är 73 cm lång. Skönt att se att han får i sig bra med mat och gröt. Vi fick även en hel del tips på hur vi kan förbättra vår sömnsituation. Kanske Wilmer lyssnade extra noga på detta? :)

Vi började även babysimma igen förra veckan, något som Wilmer uppskattade massor. Han plaskade som en liten tok och mamman, som inte hade tänkt att blöta håret var helt genomblöt ;)

Nu ska vi krya på oss snabbt så vi kan leka med alla kompisar igen. Ha en bra vecka alla!

Kommentarer
Postat av: Mormor och Morfar

Tack för en trevlig helg tillsammans. Nu måste vi gamlingar börja träna för att hinna med dig Wilmer.Spring ifrån förkylningen i samma tempo som allt annat går i.så är du snart pigg igen. Puss och Kram

2010-08-30 @ 23:33:17
Postat av: Kristin

Nämen vad händer?! Så här fort får han inte växa!!! Tur att jag bokat in en liten Linköpingstripp! Kram på er

2010-09-02 @ 21:00:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0