Mormor Ankan ♥

Wilmer har haft besök av sin mormor. Hon kom igår förmiddag och idag gick tåget vidare upp till Stockholm. Ett mycket mysigt men lite för kort besök. Igår var vi på stan nästan hela dagen och hade mor och dotter-tid. Blev lite shopping, både till oss och till Wilmer och sedan åt vi god lunch på Waynes. Mormor fick äntligen köra vagnen :)


På caféet


Mormor och lillen

På kvällen lagade vi god mat, drack vin och åt semlor. Sedan blev det mys med lillprinsen framför tvn. Idag hade vi en lugn morgon innan jag och Wilmer gick och vinkade av mormor vid tåget. Kom snart tillbaka!!!


Wilmer fick fina Alla hjärtans dag- presenter av mormor och morfar


Favoriten var den egenstickade koftan :)

Sedan gick vi en lång promenad innan vi gick och handlade inför helgen. Wilmer sov gott i sin vagn hela tiden och även en bra stund när vi hade kommit hem. Då passade jag på att tvätta och göra hallonsylt. Sen kom Joel hem och det blev HELG:)


Babysittern blir mer och mer okej att sitta i

Nu har vi fått nästa besök, Wilmers farmor :) Ikväll sitter vi dock själva hemma jag och lillfisen, för Joel och hans mor är på Thåströmkonsert. Men det var nära att det inte blev någon konsert eftersom Joel glömt bort var han lagt biljetterna. Verkar som att det är fler än jag som har fått mjölk i hjärnan. Tur att man kan köpa nya biljetter...


Älsklingen har fått sina första tänder ;)
(förlåt Wilmer...)

Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Jonas Modig

Schyssta gaddar han har fått lille Wilmer :)

2010-02-13 @ 13:02:56
Postat av: Lunkan

Vilken duktig mormor du har Wilmer, koftan ser ju helt fantastisk ut:O)

2010-02-13 @ 13:31:29
Postat av: Mormor

Tack för jättemysiga dagar hos er.Längtar efter nästa gång vi ses ,då Wilmer ska komma till mormor och morfar för första gången!!!KUUL Ha en riktigt bra Alla-hjärtansdag PUSS Mormor

2010-02-13 @ 22:03:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0