Bröllop och en tripp till Halmstad

Nu är vi åter tillbaka till Linköping igen efter att ha varit hemifrån i 2 veckor. Sedan vi kom hem i söndags har vi mest tagit det lugnt, tvättat och fixat men också hunnit med att träffa Sanna, Stefan och Ludde samt köpa ny bilbarnstol till Wilmer, som nu är monterad i bilen :) Hoppas nu att han kommer gilla den lika mycket som han gillade babyskyddet. Imorgon går bilen norrut. Första stopp blir hos morbror Oskar i Stockholm där vi stannar till torsdag. Sedan bär det av till farmor, farfar, faster och farbror!

Sen sist har vi haft en massa skoj för oss. Vi har fått vara med när Jonatan och Anna sa JA till varandra och bytte namn till Öhman. Det var en vacker tillställning följt av en hejdundrans fest som varade långt förbi läggdags för oss småbarnsföräldrar. Wilmer fick vara hemma hos mormor och morfar hela dagen och halva natten och det hade gått hur bra som helst. Han hade ätit bra, lekt, badat och somnade fint när det var läggdags. När vi kom hem låg han mellan mormor och morfar och sussade sött :)


Bröllopsfina


Det vackra brudparet


Joel med bordsdam nr 1


och med bordsdam nr 2


Jag med mina bordsherrar


Smarrig bröllopstårta

Sedan åkte vi en vända till Halmstad med Jonas, Adelina och Ella, där vi hade 4 underbara dagar. Vi hann med en hel massa saker bland annat en tripp till Ullared, eftersom Joel och Jonas hade tjatat så dant ;) Där var vi inte direkt ensamma men vi lyckades ändå tränga oss runt och lyckades shoppa en del iaf. Dagens höjdpunkt (enligt mig) var när jag och Adelina sprang ihop med Morgan. Jag var lite halvpinsam och fick med honom på kort tillsammans med Adelina. Det roliga var att även Expressen fångade detta ögonblick och fotade de också. Under Halmstadresan hann vi även med en hel del bad, både i havet och i pool, två minigolfrundor, shopping på stan, en massa spelande och good mat!


Wilmer och Ella leker


Wilmer på Ge-Kås


Adelina och Morgan.. Hahha


Joel får barnvakta under golfrundan


Havsbad


Snygg i rött skägg :/


Wilmer gillar bollar




Bad igen


Hahah, här var det trångt


Jonas blev tvungen att trycka i sig kioskens största glass direkt efter en stor pizzamiddag. Han sa innan middagen att han ville ha glass till efterrätt men ändrade sig eftersom vi blev så mätta. När han sedan började tveka på om han skulle orka så erbjöd vi honom att köpa en åt honom om han åt upp den. Jonas trodde att vi skojade så han sa Ja till erbjudandet :) haha.. Vi är sjukt impade över han han lyckades klämma ner nästan hela men sedan var han sjukligt mätt... :)

Åter i Växjö hade Joel A 25 års fest som var grymt lyckad. Det var kul att träffa hela gamla växjögänget på en och samma gång. Wilmer var även denna gång i tryggt förvar hemma hos mormor och morfar...


Wilmer fick träffa sin sysslingar


Gåträning


Sötaste!


Promenad igen. Wilmer och morfar har matchat!

Idag ålade sig Wilmer framåt för första gången :) HAn har gjort försök till att åla och krypa ett tag nu men har inte lyckats få med sig överkroppen, men nu verkar det alltså vara på gång :)

Ha fortsatt skönt i värmen!


Kommentarer
Postat av: Mormor och morfar

Snart kryper du Wilmer och då får mamma och pappa extra mycket motion, haha. Det var SÅ roligt när ni var hemma i Växjö. Nu får ni ha det så trevligt på er fortsatta sommarturne. Kör försiktigt så ses vi snart igen. Tusen pussar och kramar.

2010-07-27 @ 19:17:10
Postat av: Arvid & co

Hej finingar!

Ni verkar ha en härlig semester, gott. =)

Vi har det gott. Packar och kör grejor.

Vi saknar er och hoppas vi ses snart.

Kramar från "Arvidssons"

2010-07-27 @ 20:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0