Första doppet

Tack vare det vackra vädret som bjudits i helgen har Wilmer för första gången fått bada på riktigt i en sjö. För att skydda barnen mot solen så gott som möjligt, så åkt jag och Sanna till Babyland i Norrköping, där soltält och soldräkt inhandlades...

Igår var vi vid Hultsjön tillsammans med Kristin och Daniel och hade en riktig skön dag. Det var varmt och sjönt i sjön så även Wilmer fick sig ett litet dopp. Han tyckte det var lite kallt först men sen var det ganska kul :) På kvällen kom Kristin och Daniel hem till oss och tittade fotboll och åt tacos.

Gänget har det gott i solen

..och Wilmer i skuggan

 

Visar upp sin snygga baddräkt

Bad och bus

 

Idag har vi varit i Varamon och badat tillsammans med Sanna, Stefan och Ludde samt delar av Sannas familj. Vi har haft en härlig heldag och vattnet var faktiskt ganska varmt även fast det var Vättern vi badade i...

Grabbarna i lika fina dräkter

I veckan som var har vi ägnat oss åt en hel del parkhäng i skuggan. Lek, picknick och en massa prat har det blivit. Då är livet som mammaledig riktigt underbart!

Ludvig och Wilmer är riktigt intresserade av varandra men man får se upp så att de inte gör illa varandra. Här har de likadana kläder :)

 

Wilmer tokar sig i vagnen

 

Wilmer gillar starkt sin halvårspresent från farmor och farfar, men det är inte

lätt att få med honom på bild när han studsar upp och ner.

 

I fredags var vi hemma hos familjen Ludde och grillade och hade det allmänt trevligt. Småkillarna sov gott och föräldrarna roade sig :)

 

Mor och son

 

Pick-nick med Joels jobbarkompisar + respektive i onsdags kväll

 

När man har två små bissingar är det viktigt att hålla dem rena :)

 

 


Kommentarer
Postat av: Mormor och Morfar

Vilka snygga badkillar:) Precis en sådan baddräkt skulle morfar vilja ha. Vad skönt att ni har kunnat utnyttja det fina sommarvädret med bad och trevligt umgänge. Hoppas vi kan bjuda på lite sol här i Växjö också när ni snart kommer till oss för lite semester. Kramar kramar kramar!

2010-07-05 @ 22:57:46
Postat av: Sanna & Ludde

Hahahahaha...! Det tog mig bara 5 månader innan jag upptäckte att jo, det går att lägga till kommentarer till era fina bilder och roliga blogg! Ja, hur länge kan man skylla på amnings-koma när man är trög???



I alla fall, vilka söta bilder du lägger upp! Måste dela av oss av de fina bilderna på bästisarna Wilmer och Ludde :), stranddagen var helskön, hoppas det bara är en av mååånga denna sommar och nästa gång d är partaj så ska vi fixa en riktig musiktävling där det inte bara är killarna som kan dominera :).



Kram på er hela lilla familjen!

Postat av: Ville

Hej Wilmer!!

Vad härligt du ser ut att ha det på din semester!! Jag gör ungefär samma saker som du på min semester; badar, hoppar i hoppgunga och busar:) ska be min mamma köpa ett sånt bra skuggtält som du har, annars kanske jag blir brun;) Saknar att leka på dagarna, mamma funderar på att ringa din mamma snart:) Kram från Ville

2010-07-07 @ 22:39:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0