30 års- / examensfest

I helgen firade vi vår goe vän Fredrik, som både fyllt 30 år och blivit färdig lärare i veckan. Tack vare det fina vädret kunde vi sitta ute hela kvällen. Det bjöds på god matbuffé, tårta samt "halländskt gottebord" (godsaker och grogg) och vi hade en supertrevlig kväll. Wilmer förstod att det var roligheter på gång, så han höll sig vaken till kl 23.30 för att slippa missa någonting. Helt otroligt, men han var nöjd och glad så det fick väl vara okej :)


På kalas




Kristin, Joel och Anna


Jag och födelsedagsgubben

I helgen har vi även hunnit med lite shopping på stan, eftersom Wilmer behövde lite påfyllning i garderoben. Sedan har vi varit med Kristin på husvisning i Ljungsbro, njutit i solen och myst en massa. Vi har haft en bra helg med andra ord...

Idag har vi varit på banken och diskuterat vårt lånelöfte samt framtida bostadsköp. Inte för att vi har hittat något som vi vill köpa just nu men vi ville ändå höra oss för lite. Det kändes jättebra och skönt att ha fått lånelöfte om nu drömstället skulle dyka upp... Efter banken var det babysim igen. Wilmer blir bara duktigare och duktigare i vattnet och simmar runt och plaskar som bara den. Man blir helt lycklig av att se honom :)

Wilmer har nu börjat förstå att han faktiskt själv kan ta sig framåt. Han har fått ordentlig rullning på gåstolen när han sitter i den och kör gärna in i vaser oh annat som står på golvet. De första försöken till att krypa har också gjorts, även om det är en lång bit kvar. Han ligger på mage och tar spjärn med benen men han har inte förstått hur han ska använda armarna än. Det senaste framsteget är att han själv tagit upp nappen från bordet och stoppat i munnen. Det känns som att det händer hur mycket som helst just nu. Det är bara nattsömnen som vi kulle vilja få lite ordning på :)


Idag slank det ner lite gröt med banan på. Bra!


Den lilla tanden

Kommentarer
Postat av: Mormor

Vilken duktig och nyfiken liten kille och vilket sött litet risgryn som kikar fram i underkäken.Vad kul det ska bli när vi träffas! Vi längtar.

2010-06-07 @ 23:01:32
Postat av: Jessica & Arvid

Lilla vän vilken fin bissing du fått. Ska bli roligt att träffa er i morgon =).

Många kramar från oss

2010-06-08 @ 21:03:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0